19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialOprescu: In PSD e mai rau acum decat in urma cu zece...

Oprescu: In PSD e mai rau acum decat in urma cu zece ani

Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, a afirmat din nou la emisiunea "Ora de foc" de la Realitatea Tv ca nu va candida la presedintie, ba mai mult el s-a aratat deranjat de cei care il hartuiesc, referindu-se mai ales la presa. Oprescu spune ca nu s-ar intoarce in PSD, pentru ca "e mai rau decat acum zece ani", insa refuza sa spuna daca ar prelua functia de presedinte al partidului daca Geoana ajunge la Cotroceni, informeaza Realitatea TV.

"Nu candidez la presedintie, pentru ca nu m-am hotarat. De rusinea promisiunilor pe care le-am facut oamenilor, de aceea nu ma duc sa candidez. Eu mereu i-am luat partasi pe oamenii care m-au sprijinit", a spus Sorin Oprescu care s-a aratat suparat ca unii il "hartuiesc".  Oprescu a spus ca este iritat de faptul ca la poarta casei sale stau de multe ori paparazzi si il fotografiaza. Motivatia pentru aceasta situatie este apropierea alegerilor prezidentiale, din punctul sau de vedere.

Oprescu nu stie daca s-ar mai intoarce in PSD, insa stie sigur ca PSD s-a schimbat in rau din punctul de vedere al relatiilor umane. "E mai rau decat acum zece ani de zile, in sensul ca acum zece ani era mai multa onestitate unul fata de altul. E o atmosfera ciudata. Va rog sa va amintiti  de congresul din 2005, cu intelegerile facute pe holuri. Dupa, lucrurile au capatat alte conotatii in sensul unor neintelegeri, al dorintei unora de a acapara putere. Am ajuns in sitzatia in care numele lui Oprescu nici nu se ia in discutie, dar mi-ar fi placut o discutie. Multi cred ca a face politica inseamna sa stai pe telefon si sa fii aranjeur, sa aranjezi lucrurile cum ai vrea tu sau un grup. Eu nu am facut niciodata parte din asa ceva", a explicat  Sorin Oprescu.   

Daca ar fi sa se inscrie intr-un partid, Primarul General al Bucurestiului nu s-ar indrepta catre niciunul: "Nu m-as inscrie intr-un partid. Daca as fi fost mai tanar, poate m-as fi gandit sa construiesc ceva. Raman un om de stanga", a comentat Oprescu care a refuzat sa spuna daca ar prelua functia de presedinte al PSD in cazul in care Mircea Geoana ar deveni presedinte.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă