12.3 C
București
duminică, 3 martie 2024
AcasăSpecialOficial: Madonna, la Bucuresti pe 26 august

Oficial: Madonna, la Bucuresti pe 26 august

Madonna va concerta la Bucuresti, pe 26 august, in Parcul Izvor, biletele urmand sa fie puse in vanzare incepand de marti, 3 martie, avand preturi cuprinse intre 120 si 800 de lei, informeaza organizatorii, citati de Mediafax.

Madonna va concerta in Romania in cadrul turneului mondial "Sticky & Sweet Tour", intr-un spectacol sponsorizat de Vodafone Romania, promovat de Live Nation si organizat de Emagic.

Clientii Vodafone Romania pot achizitiona bilete in avans, pe www.myticket.ro, intre 23 februarie si 2 martie. Toti clientii Vodafone Romania pot achizitiona online pana la 4 bilete, trimitand un SMS, cu tarif normal, la numarul 4545.

Clientul va primi un cod unic ce va fi folosit, impreuna cu numarul de telefon mobil, pentru inregistrarea pe site-ul www.myticket.ro, in pagina dedicata concertului Madonna.

Biletele, cu preturi incepand de la 120 de lei, se vor pune in vanzare pentru publicul larg din 3 martie, fiind disponibile online si prin magazinele Diverta. Biletele sunt disponibile la diferite categorii de pret: 120 de lei, 160 de lei, 600 de lei si 800 de lei (bilete VIP).

Invitatul special al concertului sustinut de Madonna este DJ Paul Oakenfold, artistul care deschide toate show-urile din cadrul "Sticky & Sweet Tour".

GALERIE FOTO

In prima faza, Madonna si-a incheiat turneul mondial "Sticky and Sweet", care a debutat la Cardiff, in Marea Britanie, in august 2008, cu un segment sud-american, ultimul concert avand loc pe 21 decembrie, la Sao Paulo.

Pana in prezent, "Sticky and Sweet" este turneul cu cele mai mari incasari al unui artist solo, atingand suma de 281,6 milioane de dolari, potrivit publicatiei de specialitate Pollstar.

Show-urile din cadrul "Sticky and Sweet" inseamna, in cifre, printre altele, doua scene, bijuterii in valoare de un milion de lire sterline, 3.500 de elemente de garderoba, 69 de chitare si 650 de ore de repetitii pentru Madonna si trupa sa.

Cele patru sectiuni ale concertului de doua ore sunt "The Pimp", un omagiu adus anilor '20 si stilului "gangsta' pimp" din muzica moderna, "Old School", in care Madonna revine la stilul din anii '80, care a consacrat-o, si la inceputurile muzicii rap, sectiunea dedicata muzicii si dansului din folclorul balcanic, cu influente din muzica tiganeasca, si sectiunea Rave.

Show-ul nu va fi lipsit de stralucirea tipica spectacolelor semnate Madonna, costumatiile de scena fiind realizate de 36 de designeri.

Turneul mondial "Sticky & Sweet Tour" include atat piese de pe cel mai nou album al vedetei, "Hard Candy", dar si hituri mai vechi, precum "Vogue", "Hung Up" si "Ray Of Light".

Cele mai citite

Vladimir Putin este acuzat că încearcă să destabilizeze Germania

Ministrul german al apărării, Boris Pistorius, a făcut acuzații la adresa președintelui Vladimir Putin duminică, sugerând că acesta încearcă să "destabilizeze" Germania. Declarația vine...

Trei minori, suspectaţi că au făcut schimb de mesaje cu privire la planificarea unui atentat terorist

Autoritățile belgiene au efectuat duminică patru arestări în legătură cu presupusele discuții privind planificarea unui "atentat terorist". Printre cei reținuți se află un adult...

După avanpremiera de la Paris, comedia „2020″ va fi lansată în România

Din 15 martie 2024, în cinematografele din România se lansează filmul „2020", în regia lui Bobby Bărbăcioru, film care a avut o premieră de...
Ultima oră
Pe aceeași temă