13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialOcean 15. Autorii jafului din Paris ar fi fost recrutaţi din orfelinate

Ocean 15. Autorii jafului din Paris ar fi fost recrutaţi din orfelinate

Un oficial din cadrul poliţiei franceze a emis ipoteza potrivit căreia tinerii implicaţi în jefuirea unui magazin de bijuterii şi ceasuri de lux din Paris ar fi fost recrutaţi din orfelinate, relatează Mediafax citând site-ul TF1.

Intervievat de TF1, directorul poliţiei judiciare din cadrul prefecturii Paris, Christian Flaesch, evocă “o acţiune violentă”, desfăşurată de către “tineri recrutaţi probabil din orfelinate (…) pentru o singură spargere”.

Citeşte şi: “Ocean 15”. Jaf ca-n filme cu români şi moldoveni

“Aceştia sunt probabil orfani care au fost atraşi de posibilitatea unor zile mai bune”, apreciază el.

În urmă cu o săptămână, aproximativ zece persoane înarmate au comis un jaf la un magazin de bijuterii şi ceasuri de lux din Paris, după care au fugit şi s-au dispersat, unii dintre ei intrând la metrou.

Cinci români suspectaţi că au participat la comiterea acestui jaf au fost plasaţi, miercuri, în arest preventiv.

Citeşte şi: Ocean 15. Poliţiştii români au ajutat la rezolvarea jafului de un milion de euro comis vineri la Paris

Modul de operare, rapid şi inedit, i-a surprins pe poliţiştii francezi, care descriu un jaf organizat profesionist şi minuţios.

Astfel de jafuri de bijuterii au avut loc, de asemenea, în Bulgaria, Danemarca, Italia, Spania, Belgia şi Marea Britanie, potrivit TF1.

Cele mai citite

Diversitatea ochelarilor: opțiuni remarcabile care îți atrag atenția

În căutarea perechii perfecte de ochelari, oamenii descoperă o gamă largă de opțiuni care depășesc simpla corectare a vederii. Dincolo de funcționalitatea lor esențială,...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...
Ultima oră
Pe aceeași temă