20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialUPDATE. Oana Mizil: Îmi depun demisia din Parlament

UPDATE. Oana Mizil: Îmi depun demisia din Parlament

UPDATE 14.56: Deputata PSD Oana Niculescu Mizil a declarat, joi, după ce a fost audiată la DNA, că îşi va depune demisia din calitatea de deputat, deoarece nu vrea să fie „un impediment în calea justiţiei”, informează Mediafax

”Tot ce vreau să vă anunţ este că astăzi îmi depun demisia din calitatea de deputat, pentru că nu vreau să fie un impediment în faţa justiţiei”, a spus Oana Mizil, la ieşirea din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, unde a stat aproximativ patru ore.

Ea a mai afirmat că este nevinovată.

„Sunt total nevinovată. Am calitatea de suspect. Nu am administrat niciun magazin, din contră, am consiliat. Pur şi simplu mă consider nevinovată pentru că îmi place moda, nu am putut să stau departe de modă. Este primul meu hobby. Nu am avut niciun câştig”, a adăugat deputata PSD.

–––-

Iubita lui Marian Vanghelie, Oana Mizil, este audiată la Direcția Națioanală Anticorupție.

În dimineața zilei de joi, procurorii anticorupție au efectuat percheziții la domiciliul lui Marian Vanghelie și la primăria Sectorului 5, într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracţiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2007 – 2015.

Citește și: Percheziții DNA acasă și la primăria lui Vanghelie. Primarul percepea comision de 20% din contractele atribuite. Prejudiciul – peste 2 miliarde lei noi

Oana Niculescu Mizil a venit la DNA în baza unui mandat de aducere.

La intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Oana Mizil a fost întrebată în ce calitate a fost adusă la DNA, ea spunând: „Nu sunt suspectă. Doamne fereşte!”.

Referitor la faptul că Vanghelie ar fi perceput comisioane pentru atribuirea de contracte, Oana Mizil a subliniat: „Nu are niciun comision, credeţi-mă”.

Știre în curs de actualizare

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă