23.6 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăSpecialO timişoreancă a câştigat marele premiu de 10.000 de euro oferit de...

O timişoreancă a câştigat marele premiu de 10.000 de euro oferit de Ceresit

Marele premiu de 10.000 de euro, oferit de Ceresit în urma campaniei „Cu CM 11 PLUS plachezi, 10.000 EURO încasezi!”, a ajuns la doamna Sabău din Timişoara.

Desfăşurată în perioada 13 august – 31 octombrie 2012, campania a avut un real succes, promovând spiritul de competiţie ca fiind elementul cel mai important pentru concurenţi.

„Când am fost anunţată că am câştigat cei 10.000 de euro ma pregăteam să mă întâlnesc cu prietenii mei. Bineînţeles că le-am făcut cinste şi am sărbătorit împreună! Am cumpărat CM 11 PLUS pentru că îmi renovam baia si nu m-aş fi aşteptat niciodată să câştig. Cel care a insistat să trimit codul prin SMS a fost meşterul care a făcut lucrările, iar acum îi mulţumesc pentru acest lucru. Cert este că de azi înainte voi participa mai des la astfel de concursuri. Voi folosi aceşti bani să îmi ajut părinţii.”, a declarat fericita câştigătoare a premiului cel mare.

„Ne bucurăm de fiecare dată când reuşim să readucem zâmbete. Iată că premiul a ajuns la destinaţie, sperăm că doamna Sabău se va bucura din plin de aceşti bani. Suntem siguri că reprezintă o mare bucurie, mai ales că se apropie perioada sărbătorilor „, au declarat reprezentanţii Henkel România.

Norocul le-a surâs şi altor nouă câştigători, fie că s-au întrecut în SMS-uri pentru cei 500 de euro oferiţi săptămânal, fie că s-au numărat printre primii 1500 participanţi care au primit salopete Ceresit.

Multe SMS-uri, multe premii şi multe vise împlinite, toate au adus campaniei aprecirea tuturor participanţilor, care s-au declarat dornici să concureze oricând pentru premiile puse în joc.

CM 11 Plus este un adeviz folosit pentru montarea plăcilor ceramice la interior şi exterior, precum şi a plăcilor porţelanate la interior. Este un adeziv îmbunătăţit, cu lucrabilitate excelentă, prezintă o rezistenţă crescută la îngheţ şi se poate aplica pe suprafeţe hidroizolate la interior.

Cele mai citite

Generația Z întâmpină dificultăți de adaptare la locul de muncă, relevă un studiu recent

Un studiu realizat de platforma Intelligent.com în luna august indică faptul că tinerii din generația Z, în special cei care sunt fie prea introvertiți,...

Viktor Orban avertizează că UE se îndreaptă către un „război rece economic” cu China

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat vineri că Uniunea Europeană riscă să intre într-un "război rece economic" cu China, în contextul pregătirilor blocului european...

Fostă șefă a TVR acuză managementul actual de cheltuieli nejustificate și declin grav al televiziunii publice

Ramona Săseanu, fostă președintă interimară a TVR, a trimis o scrisoare deschisă Comisiei pentru Cultură din Camera Deputaților, în care avertizează asupra unei situații...
Ultima oră
Pe aceeași temă