21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialO romanca, pe lista victimelor accidentului din Italia, confirma MAE

O romanca, pe lista victimelor accidentului din Italia, confirma MAE

Ministerul Afacerilor Externe confirma ca exista o romanca intre victimele exploziei de la Viarregio, Italia, a anuntat miercuri institutia.
"Am primit date de la autoritatile italiene. Informatia se confirma", a spus purtatorul de cuvant al MAE, Alin Serbanescu, citat de Agerpres.

O romanca de 40 de ani, ingrijitoare (badante) a unui italian de 90 de ani, s-ar afla, potrivit publicatiei online Affari Italiani.it, printre victimele tragediei produse marti noaptea in orasul toscan Viareggio, dupa explozia a doua vagoane cisterna cu Gpl dintr-un tren deraiat, insa informatia nu a fost confirmata inca de Ambasada Romaniei in Italia.

Potrivit articolului publicat miercuri de Affari Italiani.it, italianul de 90 de ani se numeste Mario Pucci, iar corpul carbonizat al "femeii romance" care il ingrijea a fost gasit tinand in mana clanta de la usa pe care o deschisese pentru a fugi. Nu este publicat numele romancei.

Potrivit celui mai recent bilant, prezentat de ziarul La Stampa, 16 persoane au murit in urma exploziei unui vagon plin cu gaz petrolier lichefiat (GPL) in gara din Viareggio (regiunea Toscana, nord-vestul Italiei). Alte 34 de persoane sunt ranite, 12 fiind in stare grava.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă