12.9 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăSpecialO rivalitate plauzibilă în viitorul Simonei Halep: Este Madison Keys adevăratul "The...

O rivalitate plauzibilă în viitorul Simonei Halep: Este Madison Keys adevăratul “The next best thing” în WTA?

La nici 20 de ani, Madison Keys are un serviciu și un forehand de invidiat. A eliminat-o azi pe Petra Kvitova, cea mai importantă surpriză de pe tabloul feminin de până acum, iar perspectiva pare să fie luminoasă pentru Keys. Are, deja, și o istorie cu Simona Halep. Foarte probabil, vor avea pe viitor meciuri mari.

Sunt deja doi ani de când Madison Keys este menționată în mod constant printre jucătoarele care ar trebui să preia, la un moment dat, inițiativa din noua generație, și nu e greu de ghicit de ce lumea tenisului s-a entuziasmat atât de repede de jucătoarea americană. “She’s the real deal” este fraza pe care o regăsești cel mai des în descrierile lui Madison, fie că ele sunt făcute de analiști, bloggeri, jurnaliști sau antrenori. Keys este o forță rară, încă nerafinată, dar cu mult upside în jocul ei, bazat preponderent pe serviciu, arma ei principală (poate servi aproape de 200 de kilometri/h), și pe forehand, care-i “letal”. Când cele două lovituri sunt ON, Keys poate să spulbere multe jucătoare de pe teren. Încă n-a apucat să împlinească 20 de ani (îi va face în februarie), ceea ce înseamnă că are tot timpul din lume să-și adauge în joc și alte elemente și să devină o amenințare reală pentru marile titluri. Jocul ei este construit în jurul servei. Madison încearcă să preia rapid controlul în schimb cu lovituri puternice de pe ambele părți (poate fi foarte impunătoare și pe rever), iar în ultima perioadă a început de asemenea să returneze foarte puternic și adânc.

Citește continuarea articolului pe Treizecizero.ro
 

Cele mai citite

După Transnistria, alt pericol în Republica Moldova: Autonomia Găgăuză, cu 98% la sută din locuitori pro-Rusia

În contextul în care pe 28 februarie autoritățile de la Tiraspol ar urma să ceară anexarea Transnistriei la Rusia, este posibil ca Putin...
Ultima oră
Pe aceeași temă