20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialO nouă metodă pentru transportul ţigărilor de contrabandă

O nouă metodă pentru transportul ţigărilor de contrabandă

Traficanţii de ţigări caută tot felul de metode pentru a aduce ţigări de contrabandă în ţară. Ultima ”invenţie” este ascunderea acestora în covoare.

Un bărbat a fost prins, duminică, în timp ce încerca să aducă ţigări de contrabandă în ţară. Acesta avea 350 de pechete de ţigări înfăşurate într-un covor pe care l-a ascuns în cala autocarului al cărui pasager era.

”Politiştii de frontieră gălăţeni împreună cu lucrătorii vamali din Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier au descoperit, ascunse şi nedeclarate, aproximativ 7.000 de tigarete, într-un covor apartinând unui cetătean român.

În urma efectuării controlului, echipa comună formată din politişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, ascunse şi nedeclarate, in interiorul unui covor rulat, aflat in cala autocarului si care apartinea lui Neculai A., 6.560 de tigarete marca Plugarul, cu timbru de acciză R. Moldova”.

Conform prevederilor legale, a fost dispusă măsura ridicării întregii cantităti de tigări în vederea confiscării şi sanctionarea contraventională a bărbatului cu amenda în valoare de 5.000 lei.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă