4.7 C
București
duminică, 3 martie 2024
AcasăSpecialO nouă metodă pentru transportul ţigărilor de contrabandă

O nouă metodă pentru transportul ţigărilor de contrabandă

Traficanţii de ţigări caută tot felul de metode pentru a aduce ţigări de contrabandă în ţară. Ultima ”invenţie” este ascunderea acestora în covoare.

Un bărbat a fost prins, duminică, în timp ce încerca să aducă ţigări de contrabandă în ţară. Acesta avea 350 de pechete de ţigări înfăşurate într-un covor pe care l-a ascuns în cala autocarului al cărui pasager era.

”Politiştii de frontieră gălăţeni împreună cu lucrătorii vamali din Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier au descoperit, ascunse şi nedeclarate, aproximativ 7.000 de tigarete, într-un covor apartinând unui cetătean român.

În urma efectuării controlului, echipa comună formată din politişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, ascunse şi nedeclarate, in interiorul unui covor rulat, aflat in cala autocarului si care apartinea lui Neculai A., 6.560 de tigarete marca Plugarul, cu timbru de acciză R. Moldova”.

Conform prevederilor legale, a fost dispusă măsura ridicării întregii cantităti de tigări în vederea confiscării şi sanctionarea contraventională a bărbatului cu amenda în valoare de 5.000 lei.

Cele mai citite

Un fotbalist din „Generatia de Aur”, șantajat cu un clip video

Un fotbalist cunoscut din „Generatia de Aur”, Ioan Ovidiu Sabău, a fost șantajat cu un clip video „compromițător” în care apare fiica lui....

Exporturile de Săniuța către Rusia, așteptate să crească. Mulți ruși nu pot sta pe schiuri cum vrea Putin

Ilustrație: Marian Avramescu Exporturile de votcă Săniuța către Federația Rusă sunt așteptate să crească spectaculos, după ultimele doleanțe exprimate public de liderul de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă