10.5 C
București
sâmbătă, 2 martie 2024
AcasăSpecialO nouă cerere pentru trimiterea în judecată a lui Adrian Mutu

O nouă cerere pentru trimiterea în judecată a lui Adrian Mutu

Avocatul ospătarului agresat de jucătorul Adrian Mutu în 2010, Luca Spaziani, a depus o nouă cerere pentru judecarea internaţionalului român, pentru leziunile provocate clientului său şi complicaţiile apărute ulterior, informează La Nazione, citat de site-ul violanews.com, potrivit Mediafax.

Potrivit sursei citate, avocatul Luca Spaziani i-a prezentat procurorului Paolo Canessao o nouă cerere prin care solicită judecarea lui Adrian Mutu pentru leziunile provocate lui Berat Racaj în urma incidentului din 23 octombrie 2010 şi pentru complicaţiile apărute ulterior, respectiv cele două intervenţii chirurgicale suferite de chelnerul în vârstă de 28 de ani.

Spaziani a motivat noua cerere, susţinând că Racaj a fost nevoit să se opereze de două ori în urma fracturii nazale suferite.

Cotidianul La Nazionale a scris, în aprilie, că atacantul Adrian Mutu nu a ajuns la un acord amiabil cu chelnerul Berat Racaj, astfel că avocatul acestuia, Luca Spaziani, a anunţat că a cerut trimiterea în judecată a fotbalistului român. Potrivit sursei citate, Berat Recaj a fost spitalizat timp de 25 de zile, după incidentul cu Mutu, astfel că rănile nu pot fi considerate “minore”, caz în care autorităţile judiciare ar fi acţionat doar în urma plângerii uneia dintre părţi. “Astfel că va avea loc un proces. Sau se va ajunge în faţa unui judecător de pace: depinde de leziunile suferite, de numărul de zile de recuperare recomandate de medici”, scria atunci sursa citată.

Ospătarul a fost supus unei operaţii chirurgicale, în luna aprilie, din cauza unei deviaţii a piramidei nazale rezultate în urma incidentului.

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a bătut un ospătar într-un local din centrul Florenţei, pe 23 octombrie 2010. Kosovarul Berat Recaj, care a fost externat din spitalul Santa Maria Nouva la câteva ore după incident, a suferit “o traumă contuzivă cranio-facială cu multiple escoriaţii, contuzii la torace şi abdomen şi o fractură de piramidă nazală”.

Cele mai citite

Săptămâna viitoare este organizată simularea Bacalaureatului. CALENDARUL

Simularea examenelor naționale din anul școlar 2023 - 2024, organizată de Ministerul Educaţiei (ME), continuă în săptămâna  4 - 7 martie, cu probele scrise din cadrul Bacalaureatului (pentru...

la ce se vede în jurul ne cam este teamă

Privim peste umăr. Nu ne urmărește, de fapt, nimeni. Poate doar senzația că, totuși, acolo, în spatele nostru, e cineva. S-ar putea să...

Persoane care vindeau droguri în București și Dâmbovița, reținuți de polițiști

Patru persoane care vindeau pe stradă droguri în Bucureşti şi Dâmboviţa au fost reţinute de poliţişti, la percheziţiile domiciliare fiind găsite diverse cantităţi de...
Ultima oră
Pe aceeași temă