21.5 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialO mamă din Anglia îşi obligă fiicele să-şi pună silicoane

O mamă din Anglia îşi obligă fiicele să-şi pună silicoane

Familia Marshall din Marea Britanie este unica. Chantal Marshal, in varsta de 53 de ani, mama a noua copii – 5 fete si 4 baieti – si-a convins 4 din fiice sa se supuna operatiilor de marire a sanilor si sa isi vopseasca parul blond.

Britney, insa, mezina, acum in varsta de 14 ani, s-a razvratit impotriva mamei ei, gandind un alt plan de viitor. Copila vrea sa urmeze cursurile unei Universitati si sa calatoreasca prin toata lumea. Mai mult, adolescenta a refuzat vehement sa isi mareasca bustul.

In familia noastra avem o traditie. La implinirea varstei de 18 ani, toate fetele trebuie sa isi faca implant mamar“, a declarat Chantal Marshall.

Potrivit spuselor acesteia, Britney trece printr-o faza ciudata, caracterizata prin refuzul de a se supune acelorasi tratamente cosmetice alese de surorile ei.

Fiica mea mai mica trece printr-un moment bizar acum. Pur si simplu nu vrea sa isi puna silicoane! Dar imi cunosc bine fiicele. Stiu ca si Britney vrea sa fie ca surorile ei, pe care le idolatrizeaza. Momentan, nu are deloc sani. De aceea vreau sa calce pe urmele noastre cand implineste 18 ani“, a spus mama fetelor.

Femeia a continuat prin a spune ca adora ideea ca ea si fiicele ei sa arate la fel.

Citeste mai multe pe www.modista.ro

Cele mai citite

Miron Cosma, urmărit penal în dosarul Mineriadei, dă vina pe Ion Iliescu

Miron Cosma, fost lider al minerilor din Valea Jiului, dă vina pe Ion Iliescu pentru victimele înregistrate în timpul Mineriadei din 13 - 15...

Noua fiță masonică: Sarmale la …roabă!

Așa zișii masoni grupați, în Marea Lojă Națională a României condusă, în scripte, de preotul Cătălin Tohăneanu, dar, în realitate, de plagiatorul Radu...

Familia Picioruș, stăpâna consultanței mascate în învățământ

Afacerile și profitul companiei Structural Management Innovative System SRL, controlată de Georgeta-Sorina Picioruș și administrată de Alexandru-Eduard Picioruș, a explodat în 2023 după...
Ultima oră
Pe aceeași temă