26.7 C
București
vineri, 26 iulie 2024
AcasăSpecialDeva: O fetiţă de 9 ani, dată în urmărire naţională după ce...

Deva: O fetiţă de 9 ani, dată în urmărire naţională după ce nu a mai ajuns acasă de la şcoală, a fost găsită

Fata de 9 ani din Deva, dată dispărută vineri seară, a ajuns la locuinţa surorii sale, după mai multe ore în care a străbătut mai multe zone din oraş, pentru că s-a rătăcit, informează Poliţia Română, transmite Mediafax.

În jurul orei 22.00, fata a ajuns la domiciliu surorii sale, fiind audiată ulterior de poliţişti, cărora le-a declarat că s-a rătăcit şi a străbătut mai multe zone din municipiul Deva, până a reuşit a ajungă la destinaţie.

"Minora nu a fost victimă a niciunei infracţiuni şi a fost încredinţată părinţilor, care au fost avertizaţi cu privire la o mai strictă supraveghere a acesteia", se mai arată în comunicatul Poliţiei.

Fetiţa de 9 ani a fost dată în urmărire naţională şi în consemn la frontieră, după ce, vineri, ea a luat maxi-taxi de la şcoală pentru a merge la sora ei, dar nu a mai ajuns la destinaţie.

Poliţia Municipiului Deva a fost sesizată, vineri seară, de sora fetei, în vârstă de 19 ani, cu privire la faptul că minora a urcat într-un maxi-taxi, după terminarea orelor de curs, în jurul orei 14.00, pentru a se deplasa către locuinţa celei dintâi, dar nu a mai ajuns.

Cele mai citite

Pariez pe Ostaș!

Dacă lipsește ceva României actuale este instituția anticipării. Hazardul ne guvernează. Mișcările în cercurile politice sunt predictibile, dar nu proiective. Sigur că nu deplângem...
Ultima oră
Pe aceeași temă

2 COMENTARII