16.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialO femeie însărcinată în luna a patra a căzut de la etajul...

O femeie însărcinată în luna a patra a căzut de la etajul trei al blocului în care iubitul ei o ţinea sechestrată. Poliţiştii argeşeni au deschis o anchetă în acest caz

O femeie de 32 de ani, însărcinată în luna a patra, a căzut de la etajul trei al unui bloc din localitatea Câmpulung, încercând să scape din apartamentul unde iubitul ei o ţinea sechestrată. Poliţiştii argeşeni au deschis o anchetă în acest caz, potrivit Mediafax.

Femeia de 32 de ani, din Câmpulung, a scăpat cu viaţă, căderea fiindu-i atenuată de un copac. Aceasta le-a povestit poliţiştilor din Argeş că era sechestrată de concubinul său, care o bătea frecvent.

De asemenea, a mărturisit că nu a vrut să se arunce de la etaj, ci doar să caute o soluţie pentru a se elibera din apartamentul în care fusese lăsată încuiată, dar s-a dezechilibrat şi a căzut de la etaj.

Tânăra a ajuns la Spitalul Judeţean Argeş în stare gravă şi riscă să piardă copilul.

„Prezintă policontuzii, politraumatisme prin cădere de la înălţime. Viaţa pacientei e în pericol. Este însărcinată în luna a patra. Nu este exclusă o cezariană de urgenţă, dar nu ne putem pronunţa înainte să fie supusă tuturor investiţiilor care se impun”, a declarat medicul chirurg Dan Olariu.

Poliţiştii au deschis o anchetă, concubinul femeii fiind, la ora transmiterii acestei ştiri, audiat la Poliţia Câmpulung.

„A fost întocmit dosar penal pentru lipsire de libertate şi lovire şi alte violenţe”, a declarat Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt al Poliţiei Argeş.

Cele mai citite

Rezervele valutare ale BNR, în scădere

Rezervele valutare la Banca Naţională a României (BNR) totalizau 62,511 miliarde de euro la data de 30 aprilie 2024, în scădere cu 2,7% comparativ...

Soluția  3 D împotriva administrației #rezist a Bucureștiului

Deși lansată târziu în cursa electorală, Gabriela Firea a ajuns rapid să-i sufle în ceafă lui Nicușor Dan, fiindcă are singurul proiect administrativ cu...

Procurorul Daniel Horodniceanu a câștigat procesul cu Poliția Română, deși circula cu 170 km/h

Judecătorii au decis să îi dea câștig de cauză lui Daniel Horodniceanu, vicepreședinte al Consiliului Superior al Magistratorii (CSM), chiar dacă a fost prins...
Ultima oră
Pe aceeași temă