23 C
București
miercuri, 10 aprilie 2024
AcasăSpecialO femeie însărcinată în luna a patra a căzut de la etajul...

O femeie însărcinată în luna a patra a căzut de la etajul trei al blocului în care iubitul ei o ţinea sechestrată. Poliţiştii argeşeni au deschis o anchetă în acest caz

O femeie de 32 de ani, însărcinată în luna a patra, a căzut de la etajul trei al unui bloc din localitatea Câmpulung, încercând să scape din apartamentul unde iubitul ei o ţinea sechestrată. Poliţiştii argeşeni au deschis o anchetă în acest caz, potrivit Mediafax.

Femeia de 32 de ani, din Câmpulung, a scăpat cu viaţă, căderea fiindu-i atenuată de un copac. Aceasta le-a povestit poliţiştilor din Argeş că era sechestrată de concubinul său, care o bătea frecvent.

De asemenea, a mărturisit că nu a vrut să se arunce de la etaj, ci doar să caute o soluţie pentru a se elibera din apartamentul în care fusese lăsată încuiată, dar s-a dezechilibrat şi a căzut de la etaj.

Tânăra a ajuns la Spitalul Judeţean Argeş în stare gravă şi riscă să piardă copilul.

„Prezintă policontuzii, politraumatisme prin cădere de la înălţime. Viaţa pacientei e în pericol. Este însărcinată în luna a patra. Nu este exclusă o cezariană de urgenţă, dar nu ne putem pronunţa înainte să fie supusă tuturor investiţiilor care se impun”, a declarat medicul chirurg Dan Olariu.

Poliţiştii au deschis o anchetă, concubinul femeii fiind, la ora transmiterii acestei ştiri, audiat la Poliţia Câmpulung.

„A fost întocmit dosar penal pentru lipsire de libertate şi lovire şi alte violenţe”, a declarat Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt al Poliţiei Argeş.

Cele mai citite

Un șofer în vârstă de 21 de ani a fost prins cu 201 km/h pe DN2 (E85)

Miercuri, Inspectoratul de Poliție Județean Buzău a informat că un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Vaslui, a fost prins conducând cu...

Republica Moldova participă la Summitul Iniţiativei celor Trei Mări, alături de România

Premierul Republicii Moldova, Dorin Recean, va participa în ziua de 11 aprilie 2024 la Summit-ul Iniţiativei celor Trei Mări, care se desfășoară în orașul...

Sensul păcii

Nimeni nu s-a îndoit de cunoașterea istoriei și politicii de către Helmut Schmidt. Ministru al economiei, al apărării, cancelar federal al Germaniei, apoi director...
Ultima oră
Pe aceeași temă