7 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăSpecialO femeie a murit, în urma unui incendiu izbucnit în locuința sa...

O femeie a murit, în urma unui incendiu izbucnit în locuința sa din Capitală

O femeie în vârstă de 60 de ani a murit, vineri, în urma unui incendiu care a cuprins locuința acesteia, din Sectorul 3 al Capitalei, au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov, transmite Mediafax.

Incendiul a fost anunțat la numărul de urgență 112 în jurul orei 12.10, la fața locului fiind trimise trei autospeciale și un echipaj SMURD.

Femeia a suferit arsuri pe membre și pe față, după ce incendiul izbucnit într-o cameră din locuința sa, de pe strada Popa Soare, a cuprins o suprafață de aproximativ 10 metri pătrați.

Echipajul de la SMURD a găsit-o pe femeie în stare gravă, în patul în care era imobilizată, din cauza unor probleme locomotorii, ulterior fiind constatat decesul acesteia.

Pompierii au stins incendiul, după aproximativ 30 de minute de la semnalarea acestuia.

Echipele de intervenție au găsit în locuința femeii un reșou aflau în funcțiune, pe care se aflau materiale textile. Acestea au ars, iar focul s-a extins și la patul în care se afla femeia, au precizat reprezentanții ISU București-Ilfov.

Cele mai citite

Joe Biden, în vârstă de 81 de ani, la vizita medicală anuală

update În urma examenului medical anual, medicul președintelui Joe Biden a declarat că acesta este ”apt pentru serviciu” și face exerciții fizice cel...

Conducerea ascunde sub preș problemele din instituție

Într-un act fără precedent, conducerea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) a emis un drept la replică fără a furniza argumente solide, acuzând...

Strategii de menținere a nivelului de motivație în rândul angajaților pe care orice companie ar trebui să le aplice

Într-o lume a afacerilor extrem de competitivă, menținerea unui nivel ridicat de motivație în rândul angajaților este vitală pentru succesul și durabilitatea unei companii....
Ultima oră
Pe aceeași temă