19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialO etapa saraca, cu numai cinci goluri in sase partide

O etapa saraca, cu numai cinci goluri in sase partide

Sase partide, cinci goluri, doua remize albe, una incheiata cu scorul de 1-1, doua victorii pe teren propriu si una a oaspetilor in deplasare. Asa arata statistic etapa cu numarul 20, una terna si lipsita de spectacol, ce a lasat impresia ca se afla si ea sub tensiunea si importanta disputei dintre Steaua si Rapid, care a eclipsat tot ce se intampla pe scena noastra fotbalistica in ultima saptamana.
Dinamo a invins la Bacau. A dominat meciul, dar a reusit sa se impuna abia in prelungiri, cand Curt, la debutul in echipa cainilor, a reusit sa spele rusinea celui mai bun atac din campionat. Moldovenii, o grupare care nu a investit nici un leu in campania de transferuri din iarna, au reusit sa tina piept clubului care a cheltuit cei mai multi bani pentru aducerea de noi jucatori. La numai doua zile de la instalare, Florin Marin a revenit la sistemul 4-4-2, noua formula fiind, insa, incapabila sa salveze jocul modest al dinamovistilor. La Bacau, prestatia liderului a fost modesta si nu a convins. Poate o face duminica, in derby-ul cu Steaua.
Elevii lui Gigi Multescu au reusit a patra victorie consecutiva, nu au pierdut nici un meci in retur si au urcat pe podium. Echipei lui Hagi nu-i prieste returul si visul banatenilor de a ocupa un loc pe podium este tot mai departe. La Bistrita, Poli nu a reusit decat un egal (1-1), arbitrul Tudor, care nu a acordat gazdelor un penalty in prelungiri, salvand-o pe Poli de la infrangere. Farul a castigat acasa partida cu Poli Iasi (1-0). S-a chinuit pentru ea, dar l-a salvat de la demitere pe antrenorul Vukotic. Egalul vasluienilor la Petrosani intretine sperantele lui Mircea Rednic ca echipa sa se mai poate salva de la retrogradare.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă