20 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialO consilieră din PMB, declarații hilare despre arestarea lui Sorin Oprescu

O consilieră din PMB, declarații hilare despre arestarea lui Sorin Oprescu

Un consilier general din cadrul Primăriei Municipiului București (PMB) a lansat o ipoteză hilară privind motivele care au dus la arestarea lui Sorin Oprescu. Astfel, Simona Crețu, consilieră din partea PNL, a declarat că emoțiile negative au dus la arestarea lui Sorin Oprescu. 

Consiliera, adepta curentului ”legii atracției universale”, a explicat procesul care a dus la arestarea edilului. Aceasta a explicat că ea obișnuiește să scrie pe o foaie atunci când vrea ca ceva să se întâmple și mesajul ei este preluat de Univers.  Astfel, Crețu a făcut acest lucru și cu Sorin Oprescu, ea scriind pe foaie ”DNA îl anchetează pe Sorin Oprescu”. 

”Da, e o schemă “win-win” şi “win-lose”, adică la win-lose, fac win-lose, să zică de Oprescu, dau exemplu că toţi îl iau pe el, domne, nu face, nu nu ştiu ce, eh, în momentul ăsta e win-lose, că eu câştig, dar tu pierzi, adică ştiu eu că tu nu eşti în stare de nimic. Eh, dacă tu trimiţi mesajul pe win-lose, nu-ţi primeşte, nu ţi-l face, adică relaţia e tensionată, e NOT OK şi chit că zici DNA anchetează tu poate nu vrei să-i faci bine lui şi e tensionată relaţia şi nu merge pe win-lose, deci nu poţi să trimiţi mesajele şi pe win-win adică trebuie să apreciezi ce face, ce proiecte bune de infrastructură face, e apreciat de angajaţi, nu ştiu ce, apoi zici DNA anchetează, apreciezi implicarea, aşa, împreună combatem corupţia. Ca în schemă, aşa. Uneori încerc să le fac să iasă fără să scriu, să le fac să iasă în toate felurile, caut metode, aşa. Cam despre asta e vorba, aşa”, a explicat tânăra. 

De asemenea, Crețu a arătat că acest lucru este universal valabil, astfel atunci când consilierul primarului a fost arestat, Sorin Oprescu a atras ancheta asupra sa prin sentimentele negative pe care le-a avut.

”Şi Oanei, Oana Grigore, e la Comisia de Mediu unde sunt eu, eu i-am spus acum trei săptămâni, dar efectiv, faza asta ce a făcut, că d-aia zic, când faci cu inima închisă el nu prea mai face ce vrea el, d-aia zic să faci ceva cu voinţă pentru că ai inima mai tare şi efectiv, că nu, nu mai era logic, deci în momentul în care-l prinseseră pe Moni Wigler, care era consilierul lui şi era aşa, el nu trebuia să mai ia, era logic, că altfel, îl înfunda şi pe ăla şi pe el. Şi de aia zic, nu sunt aşa, când vrei să le explici logic, nu sunt aşa, sunt altfel lucrurile”, a spus Crețu. 

Astfel, în timp ce primarului Bucureștiului se află în arest, consiliera a anunțat că va ține o conferință pe tema legea atracției universale. Crețu a subliniat că și ea la rândul ei a făcut acest curs și acum vrea să îi învețe și pe alții. 

”Eu făcând cursul ăsta, am creat deschidere, adică ce înseamnă deschidere, mie-mi ies lucrurile astea, eu tot timpul vin şi încerc să-i învăţ pe alţii, adică îl ajut să se deschidă”, a precizat Simona Crețu. 

Potrivit datelor postate pe site-ul Primăriei Municipiului Bucureşti, Simona Creţu s-a născut la 29.10.1979, este de profesie specialist comunicare, ocupaţia menţionată fiind de preşedinte al Asociaţiei Terra Ecologica.

Simona Creţu a ocupat a doua poziţie pe listele PDL în alegerile locale pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti. 

Cele mai citite

Poliția ungară l-a arestat pe căpitanul unei nave implicată într-o coliziune pe Dunăre

Poliţia ungară a anunţat luni că l-a arestat pe căpitanul unei nave de croazieră sub pavilion elveţian implicată într-o coliziune pe Dunăre cu o...

Cristian Vasilcoiu, secretar de stat Ministerul Muncii: Proiectul privind salariul minim prevede că nu vor exista diminuări salariale

Proiectul privind salariul minim prevede că nu vor exista diminuări salariale iar formula care va fi stabilită va ţine cont, printre altele, de nivelul...

Premierul Ciolacu este primit în Turcia de președintele Erdoğan, unul dintre cei mai influenți lideri din Europa

Premierul României, Marcel Ciolacu, se întâlnește, în Turcia, cu președintele Recep Tayyip Erdoğan, unul dintre cei mai influenți lideri politici din Europa. Premierul Ciolacu și...
Ultima oră
Pe aceeași temă