6.1 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăSpecialO americancă în vârstă de 80 de ani a aterizat cu un...

O americancă în vârstă de 80 de ani a aterizat cu un avion, după ce pilotului i s-a făcut rău

O americană în vârstă de 80 de ani originară din Wisconsin (nord), fără experienţă în pilotare, a aterizat cu un avion după ce pilotului, soţul ei, i s-a făcut rău în cursul zborului, a anunţat marţi poliţia, relatează AFP şi Mediafax.

Urmând instrucţiunile comunicate de la sol prin radio, Helen Wilson a efectuat trei încercări de aterizare luni, în apropiere de Golful Sturgeon, după care a reuşit să aterizeze la cea de a patra încercare, avariind trenul anterior al avionului.

“Nu ar fi putut efectua o a cincea încercare”, a declarat pentru AFP şeriful comitatului Door Terry Vogel, subliniind că avionul cu opt locuri nu mai avea aproape deloc carburant.

John Collins, în vârstă de 81 de ani, fabricant de sisteme de încălzire şi climatizare, a fost declarat mort la sosirea la spital, în timp ce soţia sa a suferit o tasare de vertebre.

Fiul cuplului a declarat pentru postul ABC că mama sa nu a mai pilotat un avion de 30 de ani şi că nu a pilotat niciodată un avion Cessna de tip 414A.

Cele mai citite

Țările UE au blocat o lege privind lanțurile de aprovizionare

Țările Uniunii Europene, UE, au blocat miercuri o propunere de lege. Aceasta obligă marile companii din blocul comunitar să verifice dacă lanțurile lor de...

România a învins Croația cu 26-24 în preliminariile EHF Euro 2024 la handbal feminin

Lorena Ostase a marcat miercuri nouă goluri, înlocuind-o cu succes pe Crina Pintea, retrasă de la naționala de handbal feminin. România a câștigat cu...

Stilul e Mirel din Turnu Măgurele

Miercuri seară, într-o emisiune televizată, Marcel Ciolacu a avut o reacție dură la adresa opoziției. El consideră că membrii ei văd mereu probleme,...
Ultima oră
Pe aceeași temă