11.3 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăSpecialNuntă de militari, mutată din cauza partidei de golf a lui Obama

Nuntă de militari, mutată din cauza partidei de golf a lui Obama

Pasiunea preşedintelui american Barack Obama pentru golf a obligat un cuplu de militari americani în Hawaii să schimbe locul de desfăşurare a nunții în ultimul moment, relatează AFP. Căpitanii Natalie Heimel şi Edward Mallue pregătiseră totul pentru ceremonia de duminică ce urma să se desfăşoare pe peluza Kaneohe Klipper, la o bază a marinei.

Aflând că Obama va juca golf tocmai în timpul evenimentului, viitorii soţi au schimbat locul ceremoniei, care în cele din urmă a avut loc pe peluza reşedinţei comandantului bazei, cu vedere la Pacific. Tinerii au primit apoi un apel telefonic din partea lui Obama, care i-a felicitat şi şi-a prezentat scuze pentru deranjul provocat.

"Obama a sunat-o personal pe sora mea şi pe noul ei soţ pentru a se scuza că le-a perturbat ceremonia. Incredibil!", a povestatit sora lui Natalie Heimel pe Twitter. Apelul telefonic i-a "copleşit total", a povestit Becca Dryer, o prietenă a miresei, care asista la ceremonie, potrivit New York Daily News.

Obama se află într-o vacanţă de nouă zile în Hawaii, statul său natal, unde a jucat golf de şase ori, potrivit cotidianul. În Ajunul Crăciunului, miercuri, el a jucat golf cu premierul malaysian Najib Razzak.

Cele mai citite

După Transnistria, alt pericol în Republica Moldova: Autonomia Găgăuză, cu 98% la sută din locuitori pro-Rusia

În contextul în care pe 28 februarie autoritățile de la Tiraspol ar urma să ceară anexarea Transnistriei la Rusia, este posibil ca Putin...
Ultima oră
Pe aceeași temă