13.5 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecial"Numai U", noul proiect al României Libere, se bucură de un mare...

„Numai U”, noul proiect al României Libere, se bucură de un mare succes

Cotidianul „România Liberă” a semnat, în luna decembrie, un parteneriat cu clubul sportiv Universitatea Cluj, iar în aceste zile a apărut al doilea număr al revistei „Numai U” în editarea şi prelucrarea publicaţiei grupului „Medien Holding”. Ediţia din această săptămână a revistei a fost distribuită, pentru început, la cei peste 1.000 de spectatori prezenţi în Sala Sporturilor „Horia Demian” la derby-ul Ligii Naţionale de handbal feminin, „U” Jolidon Cluj – CSM Bucureşti, 36-26 (18-12). Fanii clujeni au putut afla informaţii despre ultimul meci al echipei feminine de handbal, dar şi despre echipele de handbal masculin, volei şi baschet. „Este un ziar extrem de interesant şi ne bucurăm de apariţia lui”, a spus Mihai Oltean, unul dintre suporteri.

Revista şi la „Derby-ul Ardealului”

Aceştia au putut citi cronicile meciurilor desfăşurate în week-end-ul trecut şi avancronicile partidelor din zilele următoare, un interviu cu Silviu Vasiliu, unul dintre cei mai buni rugbyşti de la „U” Cluj, dar au putut afla şi clasamentul la zi din fiecare sport. Sâmbătă, revista va fi distribuită şi la meciul de volei feminin dintre „U” Cluj şi CSMU Craiova, dar şi la „derby-ul Ardealului” în baschetul masculin, „U” Mobitelco Cluj – CSU Atlassib Sibiu, partidă la care se aşteaptă o asistenţă de peste 2.500 de suporteri. „Numai U” este al doilea proiect de sport realizat de „România Liberă” în ultimele patru luni, după suplimentul „Meciul Campionilor”, editat pentru campioana României la fotbal, CFR Cluj, a cărui apariţie se va relua odată cu reînceperea Ligii I.

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă