17.5 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSpecialNu uitaţi baia!

Nu uitaţi baia!

De sărbători avem nevoie de relaxarea pe care o oferă baia mai mult ca oricând. În această perioadă este bine ca totul în jurul nostru să fie plãcut, să arate excelent, să miroasă bine, lumina să fie confortabilă, mobilierul şi accesoriile comode şi luxoase, să fiind înconjuraţi de natură.

Aceste săli de baie elegante, dar în acelaşi timp foarte şic, sunt bine individualizate, având ca punct central focusarea pe bunăstare ši wellness. Materialele luxoase folosite dau un look high. Sãlile de baie moderne te invită să le treci pragul şi să te bucuri de fericire, fiind în comuniune perfectã cu celelalte încăperi din locuinţă. Pe de altă parte, în momentul de faţă, baia ocupă un loc aparte în configuraţia locuinţei, reprezentând un univers care a devenit un stil de viaţă. Este, de asemenea, o cameră intimă, unde te poţi refugia şi relaxa după petrecerile frumoase, dar totuşi obositoare. Accentul este pus pe spaţiu, confort şi plăcere, specialişti de renume în designul de interior schimbând forma şi funcţia obiectelor în sensul spiritului modern şi creând o ambianţă deosebită.

Alegeţi corect bateria

Pentru cei mai mulţi dintre noi, o baterie sanitară este un obiect prin care trece apa. Totuşi, folosim bateriile sanitare de dimineaţă, când ne pregătim cafeaua, până seara, când ne relaxăm în cadă după o zi plină, extrem de mult pe toată perioada sărbătorilor. Poate că un obiect care ne serveşte zilnic cu discreţie şi eficienţă merită mai multă atenţie.

Indiferent cât de mare sau mică este baia dumneavoastră există elemente care pot personaliza spaţiul oferindu-i acel ceva special.

În cazul unei băi, obiectele sanitare şi mobilierul sunt primele elemente care completează decorul. Iar un produs de calitate dispune de funcţionalităţi inteligente menite să vă facă viaţa mai frumoasă, mai confortabilă şi chiar să vă ajute să economisiţi apă şi, prin urmare, bani. 

Există câteva elemente principale de care trebuie să ţineţi cont când achiziţionaţi o baterie sanitară, printre acestea, durata de viaţă şi economia la apă fiind poate cele mai importante.

Însă în această perioadă avem, poate mai mult decât în altele, nevoie maximă de confort în utilizare.  La bateriile Kludi, reglarea fină şi uşoară a debitului de apă şi a temperaturii este dată de un unghi cât mai mare (între 90 şi 125 de grade) de manevrare a mânerului, conferind astfel o plajă largă de opţiuni în setarea combinaţiei optime de apă rece şi apă caldă.

Silenţiozitatea este un alt factor important de confort. Achiziţionaţi, deci, baterii sanitare din clasa 1 de zgomot, adică 20 de decibeli, beneficiu pe care toate bateriile Kludi îl oferă.

Aspectul şi designul bateriei trebuie să se potrivească formei, culorii şi finisajului celorlalte obiecte sanitare şi de mobilier din baie, respectiv bucătărie, putând reprezenta astfel un frumos cadou în luna decembrie pentru întreaga famile. Designerii atrag atenţia asupra faptului că, deşi pot fi ignorate sau considerate banale, bateriile sanitare au un rol foarte important în amenajare. Recomandarea specialiştilor în amenajări este de a încerca să personalizaţi încăperea pentru baie cu accesorii care să vă definească. Indiferent că este vorba despre forme rotunjite sau dure, linii clare, atemporale, suprafeţe cromate, din inox sau mate, disponibile şi în alb sau negru, Kludi oferă o gamă variată de produse pentru cele mai sofisticate gusturi.

Pentru a nu avea surprize neplăcute atunci când sunteţi plecaţi de acasă, cum este posibil în această perioadă de sărbătoare, racordurile bateriei trebuie să reziste la fluctuaţii mari de presiune şi să nu se defecteze, declanşând o inundaţie. Pentru a evita un asemenea risc, toate bateriile Kludi sunt testate la presiune înaltă, de 15 bari, înainte să fie distribuite pentru vânzare. 

Baterie cadă-duş KLUDI NEW WAVES; montaj stativ pentru cadă izolată; mâner cilindric; clasă de debit CB; perlator Cascade M 24 x 1; cap ceramic 90°; comutator automat cadă/duş; protecţie împotriva fluctuaţiilor de presiune a apei; cu garnitură de duş şi frapieră din inox; Preţ cu TVA: 7.500 lei.

Baterie monocomandă lavoar ­KLUDI, DN 10 OCEAN cu joystick, promoţie Piastrelle; montaj cu o trecere; clasă de debit Z; perlator tip cascadă; limitator de debit 8,0 l/min; cartuş ceramic joystick; garnitură scurgere G 1 1/4; sistem de montare rapidă; racorduri flexibile G 3/8; clasă de zgomot I; Preţ cu TVA: 764 lei

Pară duş KLUDI FIZZ 3S DN 15; clasă de debit B; curăţare rapidă a calcarului, 3 tipuri de jeturi comutabile: booster, normal, volum; racord duş G 1/2; clasă de zgomot I; Preţ cu TVA: 300 lei

Cele mai citite

Termoenergetica începe pregătirile pentru sezonul de încălzire: Încărcarea instalațiilor și testele de presiune, în desfășurare

Compania Termoenergetica va începe miercuri, 18 septembrie, procedurile de încărcare cu apă a instalațiilor de alimentare cu energie termică și testele de presiune la...

Autoturism de lux dispărut din Germania, găsit de polițiștii de frontieră în Portul Constanța

Un autoturism de lux, dispărut din Germania, a fost identificat de polițiștii de frontieră în Portul Constanța, fiind pregătit pentru export către Georgia. Vehiculul,...

VIDEO. Gigi Becali a răbufnit! „Nimeni nu face analiza la echipa mea”

Gigi Becali, patronul FCSB, a tras câteva concluzii după remiza echipei sale, 2-2, cu CFR Cluj în etapa 9 din SuperLiga. https://www.youtube.com/watch?v=SWo2L031fZs Becali a comentat despre...
Ultima oră
Pe aceeași temă