17.8 C
București
luni, 16 septembrie 2024
AcasăSpecialNu se vor crăpa seminţe la România - Franţa. Vezi şi alte...

Nu se vor crăpa seminţe la România – Franţa. Vezi şi alte reguli impuse de FRF!

Suporterii care vor asista, marţi seara, la meciul dintre România şi Franţa nu vor avea voie cu nici un fel de banner pe stadion. Seminţele sunt şi ele interzise, iar în spaţiile deschide din arenă nu se va fuma. Acestea sunt câteva dintre regulile stricte stabilite de Federaţia Română de Fotbal pentru jocul de inaugurare al noului Stadion Naţional.

Astfel, fanii nu vor putea afişa nici măcar mesaje ca „Hai România”. FRF pare că ştie mai bine nevoile suporterilor şi anunţă că pe fiecare scaun va fi aşezat câte un steguleţ tricolor şi câte o bucată de carton colorat. 

Cât despre consumul de seminţe, FRF a adopat modelul introdus în România de CFR Cluj, pe arena din Gruia. Clujenii sunt însă singurii care au interzis până acum consumul seminţelor pe stadion, obicei devenit un fel de sport naţional.

Ce trebuie să ştiţi

Deschiderea porţilor stadionului va avea loc la ora 18.00. Accesul în incinta arenei se va face numai prin Bd. Basarabia, Str. Mr. Coravu şi Bd. Pierre de Coubertin.

Spectatorii sunt obligaţi să ocupe locul înscris pe biletul de acces. Persoanele care nu vor respecta acest lucru vor fi evacuate din stadion.

În toată incinta stadionului se vor distribui, contra-cost, băuturi răcoritoare şi mâncare, la cele 58 de chioşcuri amplasate pe terasamentul exterior, în toate cele patru sectoare (tribune şi peluze), la ambele niveluri.

Fumatul este interzis în stadion, cu excepţia locurilor special amenajate (marcate cu inscripţia ‘Loc pentru fumat’) pe terasamentul exterior al arenei.

Accesul spectatorilor cu aparate foto este permis, cu excepţia celor profesionale.

Este permisă introducerea numai a acelor steaguri tricolore confecţionate din pânză sau alte materiale asemănătoare, fără suportul din material plastic, metal sau lemn.

Spectatorilor le este interzis accesul în arenă în stare de ebrietate sau sub influenţa substanţelor halucinogene.

Cele mai citite

Ligia Deca a început vizita în zonele sinistrate, cu o școală nouă din județul Galați

Cursurile sunt suspendate luni şi marţi în 25 de unităţi de învăţământ din zonele afectate de inundaţii din judeţul Galaţi Ligia Deca, împreună cu o...

Eclipsa parțială de Lună va fi vizibilă din România

O eclipsă parțială de Lună va avea loc în noaptea de marți spre miercuri, 17 spre 18 septembrie, conform anunțului făcut de reprezentanții Observatorului...

România, lider în implicarea angajaților, dar cu un nivel crescut de stres la locul de muncă

România se situează pe primul loc în Europa în ceea ce privește gradul de implicare al angajaților, conform unui sondaj Gallup realizat în 2024....
Ultima oră
Pe aceeași temă