20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialNu recomandam

Nu recomandam

antena 1, ora 20.30
"Ziua judecatii"
Cica editia de astazi ar sarbatori Ziua Muncii, adica 1 Mai. Invitati, se spune, ar fi unii nostalgici, care ofteaza dupa "epoca de aur". E riscant sa urmariti aceasta emisiune, ca s-ar putea sa intalniti nume "expirate" care nu va mai fac placere sa le revedeti. Oricum, vulgaritatile emisiunii si strigatele lui Dan Negru, care se adreseaza parca numai surzilor, nu vor lipsi.

tvr 1, ora 21.15
"Hello, Good-bye!"
scolarizat la scoala "Surprizelor" stupide, Cove se crede un mare actor, care comenteaza cu emfaza, cu zambete false povestile celor care isi asteapta la aeroport, nerabdatori, rudele sau prietenii. El nu este un reporter capabil sa conduca un dialog, ci joaca, din pacate prost, acest rol, considerandu-se mai important decat interlocutorul. Formatul telenovelist al emisiunii este penibil. Ce a vrut oare sa comunice televiziunea publica prin alegerea acestei emisiuni? Nimic. Nu e nici educativa, nici culturala, ci mai degraba… morbida.

TVR 2, ora 22.10
"Doar un strop"
O comedie de doi lei despre cei pofticiosi de… alcool. Intr-o statiune montana, toate personajele sufera si vor sa-si anihileze durerile cu putin alcool. O juna sufera ca a parasit-o iubitul, vrea o picatura de alcool, dar i se da nota de plata lasata "cadou" de cel pe care-l jeleste; un medic "dezalcoolizat" de sotie tanjeste si el dupa un strop din licoarea interzisa. si lista poate continua cu astfel de povesti fara sare si piper… comic.

tvr cultural, ora 16.00
Armaghedon
Nu trebuie sa va luati dupa titlu si sa credeti ca veti intalni cine stie ce raport demascator la adresa cuiva, ca tot suntem in marea "paruiala" electorala, ridicola, care a intoxicat mai toate televiziunile. Este vorba numai de tehnologia cautata si dezvoltata in Marea Britanie si SUA pentru a proteja lumea de un posibil impact cu asteroizii. Daca nu va intereseaza asteroizii, mutati pe alt canal ca sa nu pierdeti timpul degeaba. z

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă