19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialNu recomandam

Nu recomandam

HBO, ora 20.00
"Pestera"
Este una din acele productii straine care aleg drept locatie de filmare plaiurile mioritice pentru ca sunt mai ieftine mana de lucru si colaborarea cu autoritatile. Prin padurile noastre, o echipa de oameni de stiinta descopera ruinele unei manastiri din secolul XIII care ascund insa, in subteran, un sistem de pesteri. De aici incepe o intreaga poveste a cercetatorilor ce cred ca au dat peste un ecosistem nemaiintalnit etc. Un film de doua stelute pricajite, ce nu merita pierdere de timp.

TVR 1, ora 15.30
"Tribuna partidelor parlamentare"
Nu pentru ca ne-am saturat de politica nu recomandam aceasta emisiune, ci pentru ca este plictisitoare, se deruleaza pe un format batranicios. Nu poti obtine nici o informatie, pentru ca fiecare partid practica demagogia bine cunoscuta. Fiind la postul public, era de asteptat ca partidele parlamentare sa intre in dialog cu cetatenii, sa fie luati in serios si acestia.

National TV, ora 20.00
"tara lu’ Papura Voua"
Grupul Voua a obosit, nu mai are inspiratie, a cazut in plasa vulgaritatii. Pastilele sale caznite de umor de circa zece minute sunt in defavoarea acestor amatori, pentru ca, totusi, e greu sa impui hazul intr-un timp atat de scurt si pe subiecte arhicunoscute.

Antena 1, ora 20.30
"Folclorul contraataca"
Emisiunea toaca timpul de emisie al postului de cateva sezoane, pe aceeasi schema a unui pseudoconcurs intre vedete de duzina. Pretextul gasit ar fi folclorul si bogatul sau repertoriu ce ar intra in competitie cu muzica usurica si ale sale reprezentante siliconate. O emisiune penibila care are, insa, o solida concurenta la Pro TV, unde se desfasoara "Dansez pentru tine", una din cele mai bune productii de divertisment.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă