20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialNu recomandam

Nu recomandam

TVR Cultural, ora 20.00
"Oglinda apei"
E trist ca pana si la un post de nisa cultural nu mai poti descoperi un film de calitate. E drept, postul public, si TVR Cultural face parte din aceasta categorie, e tare sarac, n-are bani! Asa ca ne ofera o poveste lacrimogena de doua parale. Dupa o lunga calatorie in jurul lumii, Antoine se intoarce acasa pentru o scurta vizita. Descopera insa ca femeia pe care a iubit-o in urma cu 25 de ani a murit inecata intr-un lac. Antoine se hotaraste sa afle misterul mortii ei. si, atentie, astazi se transmite doar prima parte a acestui film, urmatoarea o puteti urmari abia dupa o saptamana, cand veti uita ce ati vizionat acum!

Kanal D, ora 20.30
"Tentacule"
O oroare de film, etichetata, "horror", ne arata intamplarile unor hoti. Acestia vor sa jefuiasca un vas de croaziera. Cand ajung sa-si infaptuiasca actiunea descopera ca vasul e sub stapanirea… unor monstri pofticiosi de sange. Dupa ce au ucis echipajul si o parte din cei ce efectau croaziera, hotii alaturi de ultimii supravietuitori constituie urmatorul obiectiv al monstrilor.

Prima TV, ora 20.00
"Necunoscuta: Uite-o nu e!"
Va imaginati ca niste indivizi sunt interesati sa fure Declaratia de Independenta a SUA expusa public la muzeu? Intervine imediat un agent sub acoperire foarte destoinic sa stopeze furtul, dar lupta sa va fi grea pentru apararea documentului istoric. Doua stele sunt prea multe pentru aceasta pelicula stupida.

TVR 2, ora 22.10
"Gasca celor trei"
Trei baieti veseli sunt uniti prin talhariile infaptuite. Unul dintre ei s-a saturat de furturi si vrea sa devina om cumsecade. Ghinionul face insa sa cada pe mana Interpolului, care ii propune… un furt! Filmul vrea sa fie o comedie, dar cu greu distributia sa si scenariul reusesc sa starneasca zambetele privitorilor.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă