20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialNu pleaca nimeni!

Nu pleaca nimeni!

Finantatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, dupa ce echipa a inregistrat doua victorii si doua remize in primele patru etape ale Ligii I, ca vasluienii nu ameninta pe nimeni, dar nici nu se dau la o parte din fata nimanui.

"Sunt multumit de rezultat (n.r. – victoria cu scorul de 2-0, obtinuta de FC Vaslui in meciul cu Gloria Bistrita), speram sa jucam din ce in ce mai bine. Astazi am reusit sa tinem foarte bine de rezultat. Nu amenintam pe nimeni, dar nici nu ne dam la o parte din fata nimanui. Asa cum am spus inca dinaintea inceperii campionatului, la Vaslui se construieste ceva puternic si toate echipele vor avea viata grea cu noi. Daca imi spuneti vreo echipa de care ar trebui sa ne temem, am sa merg sa vorbesc cu antrenorul sa ia masurile de rigoare", a precizat ironic Porumboiu, care crede ca Frunza a fost cheia jocului cu Bistrita.  
Pe de alta parte, Adrian Porumboiu a declarat ca, indiferent de ofertele pe care le-ar primi pentru diversi jucatori, nu este dispus sa cedeze nici un fotbalist. "Poate sa vina orice oferta! Cum ar sta sa vindem jucatori, cand noi ne-am propus un obiectiv foarte important – participarea intr-o cupa europeana? Doar sa aducem jucatori, pentru ca mai sunt doua posturi descoperite. Intr-adevar, apar tot felul de oferte. Eu merg, discut cu cei care fac astfel de propuneri, cu zambetul pe buze, pentru ca e firesc, dar asa cum s-a intamplat in cazul multor jucatori chiar la acest inceput de campionat (n.r. – Mardare, Ljubinkovici, doriti de Rapid si Steaua), ii refuz", a spus Porumboiu. Finantatorul spune ca la FC Vaslui sunt "cativa copii care se vor ridica si in mod sigur vor intra in atentia selectionerului".

BISTRITA
La finalul meciului pierdut cu FC Vaslui (0-2), tehnicianul echipei Gloria Bistrita, Ioan Ovidiu Sabau, le-a reprosat jucatorilor sai lipsa de concentrare si faptul ca au primit golurile prea usor. "A fost o prima repriza in care am avut doua ocazii foarte clare si nu am inscris. A venit apoi acel 11 metri care ne-a taiat aplombul. Nu pot sa inteleg cum din zona centrala, de la 3 metri, dai pe langa poarta."

Urziceni – Timiaoara 4-1
Poli Iaai – Gloria Buziu 3-0
FC Vaslui – Bistriaa 2-0
Pandurii – U Craiova 2-0
Dinamo – Dacia Mioveni 1-1
UTA Arad – U Cluj nd*
Rapid – Oaelul Galaai nd*
Farul – Ceahliul nd*
CFR Cluj – Steaua nd*

nd* Meci nedisputat pana la inchiderea primei editii

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă