14.4 C
București
luni, 15 aprilie 2024
AcasăSpecialNu mai demisioneaza!

Nu mai demisioneaza!

Premierul Calin Popescu Tariceanu nu va mai demisiona. Printr-un discurs atent mestesugit, seful Guvernului si-a explicat aceasta noua intoarcere cu 180 de grade. “Nu este momentul abandonului. Un conducator curajos nu-si abandoneaza poporul la greu. Azi prioritatea zero este reconstructia tarii, sprijinul neconditionat dat populatiei”, a spus Tariceanu. Imediat premierul a exclamat parafrazandu-l pe Iisus Cristos in “episodul” Maria Magdalena: “Acela sa arunce cu piatra in mine pentru aceasta decizie care ar fi facut altfel in aceste momente! Lasitate ar fi fost sa demisionez acum”.
Premierul a aratat ca va cere reunirea Camerelor Parlamentului pentru a-si asuma o declaratie politica privind integrarea in UE, reconstructia tarii dupa inundatii si reforma justitiei. Tariceanu a mai spus ca in UE vom intra ca o tara cu drumuri bune, case trainice si oameni multumiti, ceea ce implica o serie de decizii curajoase ale Guvernului. In final premierul a concluzionat: “In acest moment nu ma intereseaza anticipatele”. (continuare in politica interna)

Cele mai citite

Ideologia ucide spiritul olimpic

Sportivii din Rusia și din Belarus au fost excluși de la Jocurile Olimpice din anul acesta de la Paris, lăsând să participe doar cei...
Ultima oră
Pe aceeași temă