15.6 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSpecialNoul tip de partaj: Tu iei casa şi maşina, eu vreau cardul...

Noul tip de partaj: Tu iei casa şi maşina, eu vreau cardul de la supermarket

În Marea Britanie, când vine divorţul, cele mai multe cupluri se ceartă pe cardurile de cumpărături. Asta se întâmplă când doi soţi trebuie să-şi împartă averea, dar niciunul nu vrea casa sau maşina, susţin avocaţii, potrivit Daily Mail.

Mulţi parteneri se bat acum pe punctele acumulate pe cardurile de cumpărături la supermarketuri, farmacii, linii aeriene şi magazine de haine când vine vorba să facă partajul.

„Când ştii că ai de dat doar câteva mii de lire pe an să pleci în vacanţe cu familia şi ai şi reduceri la alimente, nu e de mirare că soţia vrea doar cardurile sau bani în locul punctelor de pe card”, a spus un bărbat aflat în divorţ.

Englezii folosesc carduri de cumpărături pentru că beneficiază de multe avantaje. Ei primesc de la un punct pentru o liră cheltuită până la patru puncte pentru două lire cheltuite, în funcţie de tipul cardului şi de magazinul la care oameni fac cumpărături.

Conform unui studiu, o familie de patru persoane poate strânge într-un an puncte care să plătească o vacanţă de vară de-o săptămână undeva în Europa.

Cele mai citite

Arabia Saudită condiționează relațiile diplomatice cu Israelul de „crearea unui stat palestinian”

Prinţul moştenitor şi lider de facto al Arabiei Saudite, Mohammed bin Salman, a afirmat miercuri că ţara sa nu va stabili relaţii diplomatice cu...

Liban: Noi explozii după ce au fost detonate și stațiile radio ale Hezbollah

Noi explozii au fost semnalate miercuri în Liban, în urma detonării unor dispozitive de emisie-recepţie folosite de gruparea Hezbollah, la o zi după ce...

Președintele Finlandei cere excluderea Rusiei din Consiliul de Securitate al ONU

Preşedintele Finlandei, Alexander Stubb, a făcut apel la extinderea Consiliului de Securitate al ONU, abolirea sistemului de veto al unui singur stat şi suspendarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă