8 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăSpecialNou CUTREMUR de 3,1, în Vrancea

Nou CUTREMUR de 3,1, în Vrancea

Un cutremur de 3,1 grade a avut loc miercuri seară, în jurul orei 23.42, în zona Vrancea-Buzău, informează Institutul Naţional pentru Fizica Pământului.

Seismul a avut loc la o adâncime de 117 km şi a avut epicentrul la 37 km de Covasna, la 52 km de Târgu Secuiesc, 53 de km de Râmnicu Sarat, 55 de km de Vălenii De Munte, 58 de km de Săcele.

Citeşte şi: Nou cutremur de 3,3 grade în Vrancea

Cel mai recent cutremur din zona Vrancea a fost marţi seară. Seismul a măsurat 3,3 grade pe scara Richter.

Duminică, a avut loc un alt cutremur în Vrancea, de 2,9 grade. Un alt cutremur în Vrancea a avut loc pe 26 octombrie şi a avut 3,5 grade pe scara Richter.

În 6 octombrie, tot în zona Vrancea, s-a produs un cutremur de 5,5 grade pe scara Richter, cel mai mare din ultimii patru ani. Seismul a fost simţit şi la Bucureşti, dar şi în nordul Bulgariei şi în Republica Moldova.

Anul acesta, în zona Vrancea s-au mai produs şapte cutremure cu magnitudinea de cel puţin 4 grade, la 15 octombrie (4,7 grade), 11 august (4,5 grade), 28 iulie (4 grade), 12 iulie (4,1 grade), 20 iunie (4,2 grade), 21 aprilie (4,2 grade) şi 6 martie (4,2 grade).

 

Cele mai citite

Inspectorii ANAF primesc statut special și vor fi înarmați

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) va fi reorganizată, iar după această procedură, inspectorii de la Antifraudă Fiscală vor avea un statut special și...

Elena Udrea: Directorul ANP, Dan Halchin, împiedică mamele să meargă la copii și la familiile lor

Fostul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea, a făcut ieri o serie de acuzații grave la adresa șefului Administrației Naționale a Penitenciarelor, Dan Halchin,...

Sisteme automate și semiautomate ELISA, aparatură de laborator și alte accesorii de la Precisa

Dotarea laboratoarelor cu toate resursele necesare este o necesitate. Contează pe Precisa, astfel vei face alegerea perfectă. Acest lucru va contribui la generarea unora...
Ultima oră
Pe aceeași temă