11.6 C
București
vineri, 1 martie 2024
AcasăSpecialNoii patroni rapidişti nu s-au ţinut de cuvânt: jucătorii încă aşteaptă banii!

Noii patroni rapidişti nu s-au ţinut de cuvânt: jucătorii încă aşteaptă banii!

Noii patroni ai Rapidului, Cristescu şi Zamfir, le-au promis rapidiştilor că azi vor primi un salariu şi jumătate, însă Pancu spune că nimeni nu a primit nimic, potrivit sptfm.ro.

“Dacă ţi se spune că se dau banii a doua zi, păi trebuie să îi dai a doua zi. Dacă nu, spune că îi dai peste o lună, sau când poţi, că nu mai înghite nimeni faze de genul. Asta i-am spus şi lui Cristescu, şi mi-a răspuns că mâine o să ne intre un salariu şi jumătate, asta fiind ieri, încă n-am primit nimic”, a declarat Pancu în cadrul unei intervenţii la Dolce Sport. 

Cu toate că s-a schimbat patronul la Rapid, după 20 de ani, vechile probleme se pare că persistă. Jucătorii au de primit mai multe salarii, iar Cristescu se angajase iniţial că va rezolva în primul rând acest lucru. Dumitru Dragomir declara săptămâna aceasta că Rapid poate încasa în momentul de faţă drepturile din difuzările tv doar pentru a fi plătiţi jucătorii, astfel că problema plăţilor către jucători ar trebui să fie rezolvată cât de curând.

“Îi înţeleg pe suporterii Rapidului care s-au revoltat contra acestui baraj. Noi am discutat cu ei, le-am explicat că totul este legal, iar noi suntem fotbalişti profesionişti şi trebuie să ne prezentăm la meci. Avem nevoie de ei, mai ales în condiţiile în care nu sutem puşi la punct din punct de vedere fizic. Ajutorul lor va fi decisiv. Cel mai greu va fi dupa minutul 60 încolo, sper să fie mai răcoare“, a mai spus Pancu.

Rapid va disputa barajul pentru menţinerea în prima ligă împotriva Concordiei Chiajna, sâmbătă, de la ora 21.00, pe stadionul echipei Dinamo.

 

Cele mai citite

Te-ai săturat de var care ține prea puțin? Ia VAR de la Superliga României! DUREAZĂ FOARTE MULT!!!

Ilustrație: Marian Avramescu Te-ai săturat de varul care nu ține suficient, indiferent de meșterii care vin la tine și te întreabă: cine v-a lucrat...

Cum și-au aranjat candidaturile prefectul George Lazăr și deputatul Laurențiu Leoreanu

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a lansat ieri candidaţii liberali la primăria municipiilor Roman și Piatra Neamţ, dar şi candidatura la preşedinția Consiliul Judeţean Neamț,...

VIDEO. Organizația Mondială a Sănătății a donat materiale sanitare de peste 400.000 de euro către IGSU

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a primit, vineri, din partea Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, materiale sanitare în valoare de peste 400.000 de euro. „Este...
Ultima oră
Pe aceeași temă