19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialNoi parcuri si terenuri de sport in sectorul 4

Noi parcuri si terenuri de sport in sectorul 4

La intersectia dintre strazile Gradistea si Uioara a fost amenajat parcul Huedin pe locul unei foste gropi de gunoi. Parcul include si terenuri de sport pentru copiii care locuiesc in apropiere.

Receptia finala a lucrarilor a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, dupa ce timp de o jumatate de luna constructorii au lucrat la schimbarea aspectului zonei si a destinatiei acesteia. Pe o suprafata de 2.000 de metri patrati au fost realizate mai multe amenajari arhitecturale: un teren de sport multifunctional pentru handbal si fotbal (510 metri patrati) si doua parcuri de recreere. Terenurile de sport sunt acoperite cu tartan pentru protejarea jucatorilor in cazul unor accidente. Pe terenurile ingradite cu gard metalic au fost montate panourile pentru baschet si portile cu plasa. Valoarea investitiei este de 550.000 lei.

»  Saptamana aceasta va fi finalizata si o parcare in aceeasi zona, iar pana in 2009 se va mai finaliza inca una.

»  Intretinerea curateniei spatiilor de joaca, a terenurilor de sport si a spatiilor verzi va fi realizata zilnic de lucratorii de la Administratia Domeniului Public si Privat Sector 4.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă