17.7 C
București
miercuri, 29 mai 2024
AcasăSpecialNoi dezvăluiri despre asasinatul lui J.F. Kennedy făcute de agentul care trebuia...

Noi dezvăluiri despre asasinatul lui J.F. Kennedy făcute de agentul care trebuia să-l apere

Clint Hill, agentul secret angajat pentru a-l apăra pe John F. Kennedy, povesteşte în cartea memorială “Mrs. Kennedy and Me” clipele teribile prin care a trecut în timpul asasinatului din 1963, potrivit Daily Mail.

Cel al cărui serviciu era să-l apere pe preşedinte a povestit cum a încercat să se pună între gloanţe şi familia prezidenţială în timp ce hainele lui erau împroşcate cu bucăţi din creierul preşedintelui şi cu sângele acestuia.

Hill era în apropierea maşinii prezidenţiale în momentul în care preşedintele John F. Kennedy s-a stins în braţele soţiei sale după ce a fost împuşcat în gât şi în cap. Acesta a dezvăluit faptul că prima doamnă era şocată şi cum aceasta căuta prin maşină bucăţi din corpul celui asasinat. Hill s-a simţit vinovat de faptul că doamna Kennedy a fost pusă în situaţia de a-şi vedea soţul omorat.

Clint Hill a mai lucrat pentru familia Kennedy o perioadă după moartea lui Kennedy, timp în care a ajutat-o pe soţia acestuia să depăşească momentul greu prin care a trecut. El a devenit un apropiat al acesteia, cu toate că acest lucru i se părea ciudat. “Am admirat-o, însă nu pot spune că eram îndrăgostit de ea”, spune acesta.

La un an după moartea preşedintelui, Clint Hill a renunţat la slujbă, dar a continuat să ţină  legătura cu doamna Kennedy. Asta până când doamna Kennedy s-a îmbolnăvit de cancer, deoarece ştia că auzul vocii lui i-ar aminti de moartea lui John F. Kennedy, lucru care îi putea înrăutăţii starea de sănătate.

După ce a demisionat de la familia Kennedy, Clint Hill a început să lucreze pentru Lyndon Johnson. A renunţat însă în 1975 datorită problemelor cu alcoolul pe care începuse să le aibă datorită vinovăţiei pe care o simţea şi acum, la ani după teribila crimă.

Cele mai citite

Egiptenii antici ar fi încercat să trateze cancerul în urmă cu 4.000 de ani

Tăieturi subțiri pe un craniu din Egiptul Antic, vechi de 4.000 de ani, arată că s-ar fi încercat tratarea cancerului. Două cranii care datează...

Modernizarea Spitalului Foișor: O Realizare Majoră în Ortopedie în timpul mandatului de primar al Gabrielei Firea

Veștile bune despre starea de sănătate a lui Florin Piersic continuă să curgă, iar atât îndrăgitul actor, cât și publicul, sunt nerăbdători să-l vadă...

Investițiile în aur – cele mai sigure pe timp de criză. Românii au cumpărat peste 30.000 de lingouri de aur și peste 10.000 de...

Investițiile în aur sunt considerate cele mai sigure în vremuri de criză și, chiar dacă nu sunt neapărat cele mai profitabile, ele au un...
Ultima oră
Pe aceeași temă