5.8 C
București
joi, 22 februarie 2024
AcasăSpecialNoi dezvăluiri despre asasinatul lui J.F. Kennedy făcute de agentul care trebuia...

Noi dezvăluiri despre asasinatul lui J.F. Kennedy făcute de agentul care trebuia să-l apere

Clint Hill, agentul secret angajat pentru a-l apăra pe John F. Kennedy, povesteşte în cartea memorială “Mrs. Kennedy and Me” clipele teribile prin care a trecut în timpul asasinatului din 1963, potrivit Daily Mail.

Cel al cărui serviciu era să-l apere pe preşedinte a povestit cum a încercat să se pună între gloanţe şi familia prezidenţială în timp ce hainele lui erau împroşcate cu bucăţi din creierul preşedintelui şi cu sângele acestuia.

Hill era în apropierea maşinii prezidenţiale în momentul în care preşedintele John F. Kennedy s-a stins în braţele soţiei sale după ce a fost împuşcat în gât şi în cap. Acesta a dezvăluit faptul că prima doamnă era şocată şi cum aceasta căuta prin maşină bucăţi din corpul celui asasinat. Hill s-a simţit vinovat de faptul că doamna Kennedy a fost pusă în situaţia de a-şi vedea soţul omorat.

Clint Hill a mai lucrat pentru familia Kennedy o perioadă după moartea lui Kennedy, timp în care a ajutat-o pe soţia acestuia să depăşească momentul greu prin care a trecut. El a devenit un apropiat al acesteia, cu toate că acest lucru i se părea ciudat. “Am admirat-o, însă nu pot spune că eram îndrăgostit de ea”, spune acesta.

La un an după moartea preşedintelui, Clint Hill a renunţat la slujbă, dar a continuat să ţină  legătura cu doamna Kennedy. Asta până când doamna Kennedy s-a îmbolnăvit de cancer, deoarece ştia că auzul vocii lui i-ar aminti de moartea lui John F. Kennedy, lucru care îi putea înrăutăţii starea de sănătate.

După ce a demisionat de la familia Kennedy, Clint Hill a început să lucreze pentru Lyndon Johnson. A renunţat însă în 1975 datorită problemelor cu alcoolul pe care începuse să le aibă datorită vinovăţiei pe care o simţea şi acum, la ani după teribila crimă.

Cele mai citite

Bursa a atins un nou maxim istoric miercuri

BET, indicele de referinţă al Bursei de Valori Bucureşti, s-a apreciat miercuri, 21 februarie cu 1,1% la 15.888,48 puncte, un nou maxim istoric, deci...

Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu nu au luat o decizie privind un candidat comun PNL PSD la Primăria Capitalei

Liderii coaliţiei, Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu, încă nu au luat o decizie privind un posibil candidat comun PNL şi PSD la Primăria Capitalei...

Regele Charles este văzut prima dată la muncă după diagnosticul de cancer

Regele Charles a fost fotografiat întâlnindu-se cu prim-ministrul Rishi Sunak. Este pentru prima dată când este văzut la muncă, după diagnosticul de cancer, potrivit...
Ultima oră
Pe aceeași temă