21.8 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialNoi detalii despre accidentul lui Schumacher

Noi detalii despre accidentul lui Schumacher

Camera fixată pe casca fostului pilot Michael Schumacher funcţiona în momentul accidentului, iar imaginile captate pot fi folosite în anchetă, transmite AFP, conform Mediafax.

„Este un document important”, a adăugat o sursă din cadrul autorităţilor franceze care instrumentează acest caz

Citeşte şi: Soţia lui Schumacher cere presei să-i lase familia în pace

Această cameră, despre existenţa căreia s-a aflat vineri, la cinci zile de la accident, a fost oferită anchetatorilor de familia fostului pilot, aflat în comă indusă la spitalul din Grenoble.

Luni seară, un apropiat al lui Michael Schumacher a afirmat că starea acestuia „s-a ameliorat uşor”. Tot luni, spitalul din Grenoble anunţase că starea de sănătate a pilotului german este considerată tot „stabilă”, dar „critică” de către echipa medicală.

Citeşte şi: Starea lui Schumacher este, în continuare, critică

Corinna Schumacher, soţia lui Michael, a solicitat, marţi, presei, să permită medicilor să lucreze în linişte, să plece de la clinica din Grenoble şi să-i lase familia în pace.

Miercuri, Parchetul din Albertville şi anchetatorii vor susţine o conferinţă de presă referitoare la circumstanţele accidentului lui Schumacher.

Michael Schumacher, septuplu campion mondial la Formula 1, a fost rănit grav într-un accident de schi, la 29 decembrie, în staţiunea franceză Meribel. Germanul a fost operat până acum de două ori.

Cele mai citite

Alerte meteo de ploi torențiale și vânt puternic în mai multe regiuni ale țării, începând de sâmbătă

Meteorologii au emis avertizări de ploi abundente și torențiale pentru nordul și estul Olteniei, cea mai mare parte a Munteniei, precum și Carpații Meridionali...

Categoria Păi să nu spun vorba aia?!

Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, despre acuzațiile liberalilor aduse lui Ciolacu: „Sunt foarte departe de adevăr, ca să nu le zic...

Mircea Geoană ia apărarea jurnaliștilor americani și celui român anchetați de Rusia

Libertatea de exprimare nu este doar un drept, ci şi o responsabilitate, afirmă Mircea Geoană, candidat independent la alegerile prezidenţiale. El condamnă "cu toată fermitatea"...
Ultima oră
Pe aceeași temă