9.4 C
București
luni, 28 octombrie 2024
AcasăSpecialNoaptea albă a localurilor cool

Noaptea albă a localurilor cool

După ce am avut Noaptea Muzeelor, Noaptea Institutelor Culturale şi Noaptea Galeriilor de Artă, a venit timpul ca bucureştenii care s-au culturalizat intens în celelalte nopţi albe să se şi distreze.

Aşa se face că un web-site care îi ţine la curent pe cititorii săi cu cele mai interesante locuri din Bucureşti în care nu doar că se mănâncă bine, ci se petrec şi evenimente culturale, Raluk.ro, vă invită în noaptea de sâmbătă spre duminică  să faceţi un tur de forţă prin localuri chic.

Unele  dintre acestea sunt destul de ascunse de ochii lumii, fiind pitite pe străduţe lăturalnice, cu case vechi, în timp ce altele sunt mai la „bulivar”. În fiecare dintre localurile participante veţi primi gratuit cel mai bun preparat din meniu, aşa că merită să faceţi un tur prin ele ca să testaţi talentul fiecărui chef. Iar la final veţi primi din partea organizatorilor şi o mulţime de premii.

Startul se dă începând cu ora 22.00, moment din care puteţi bate Bucureştiul intrând în cafenele, ceainării, baruri şi restaurante, toate selectate pe sprânceană de coolhunterii Raluk.ro.  Localurile vor sta deschise până în zorii zilei. În plus, o mare petrecere de final se va da începând cu ora 1.00 în localul intitulat atât de frumos „Madame Pogany”.   Cei mai plimbăreţi dintre participanţi vor primi la  petrecere premii în funcţie de numărul localurilor prin care au trecut. În fiecare loc vor primi câte o ştampilă, prin urmare cine adună mai multe ştamplile nu doar că va fi cel mai bine hrănit dintre toţi, dar va fi şi cel mai premiat. Traseul de localuri participante, ca şi preparatele (băutură/mâncare) oferite gratuit de ele în noaptea KoolHunt-ului, pot fi consultate pe pagina evenimentului.

Deci, pe 14 iulie, pregătiţi-vă să rezistaţi până în zori,  căci va fi o noapte albă în Capitală, Începeţi traseul KoolHunt din orice punct al Bucureştiului şi vizitaţi câte localuri doriţi, sau cât vă ţin picioarele.  Fie că vă ţine adrenalina pe baricade toată noaptea, fie că bifaţi doar câteva localuri de pe traseu – că sunteţi coolhunteri aspiranţi (entry-level), în devenire (cool-amator) sau de cursă lungă (pro) – veţi avea motive de satisfacţie.

Raluk.ro, organizatorul evenimentului, este un website de coolhunting din Bucureşti lansat în anul 2006. Are o echipă de 20 de coolhunteri, critici de film şi de teatru care colindă Bucureştiul în căutare de noi evenimente, localuri şi spectacole interesante pentru cititorii săi, pe care le recenzează.  

Localurile participante

   Zona „Amuse-Bouche”: Hobby Cafe, Caffe Tabiet (Avrig), Caffe D’ Arthe, Restaurant Xanadu, Lente& Cafea (Noua Sufragerie), Les
Ottomans, El Torito;

   Zona „Plat de nuit”: Cafe Verona, The Harbour Grădina OAR, Zvon Cafe, The Embassy, Bohemia Tea House, Serendipity, Lente&Cafea, Grătarul Românesc, Tea House, Ramayana Cafe;

   Zona „Dessert à minuit”: Chocolat (Dorobanţi), Tête-à-tête, Osteria Gorgia, Rendez-vous Ambiance (Floreasca), Ceainăria Tabiet, Madame Pogany.

Cele mai citite

Adolescent de 15 ani mort într-un accident pe un drum din județul Dolj

Un adolescent de 15 ani și-a pierdut viața duminică după-amiază într-un accident tragic pe drumul județean 561 B, la intrarea în satul Zăval, județul...
Ultima oră
Pe aceeași temă