20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialNeputinta si lipsa de valoare

Neputinta si lipsa de valoare

Capitanul echipei Steaua, Mirel Radoi, a declarat ca in prezent "ros-albastrii nu pot mai mult decat au aratat" in meciul cu Poli Timisoara si a lasat sa se inteleaga ca problemele campioanei decurg si din lipsa de valoare.

"Locul doi sau locul trei nu conteaza. Nu vedeti ca nu putem? Mergem din infrangere in infrangere. Se pare ca atat putem in acest moment. Pana acum s-a dat vina pe caldura, pe ora, pe teren, dar la acest nivel mai intervine si valoarea. Suntem toti in aceeasi oala. Se pare ca nu suntem atat de valorosi pe cat spuneau unii", a spus Radoi.
Jucatorul stelist a precizat ca o alta cauza a situatiei actuale a campioanei, eliminata in semifinalele Cupei Romaniei si aflata pe locul patru in clasamentul Ligii I, poate fi superficialitatea. "Liga Campionilor, Cupa UEFA, sunt competitii unde te concentrezi mai mult. E alta concentrare cu echipele mari, pentru ca te temi sa nu te faci de ras. Aici te gandesti: imbrac tricoul Stelei, e de ajuns, se dau oamenii la o parte. Dar nu e asa! In fotbal, daca nu muncesti, nu reusesti. Nu poti sa te multumesti cu locul trei, dar din doua rele trebuie sa o alegi pe cea mai putin rea. E foarte dureros. E pacat ca imbracam aceste tricouri de care ar trebui sa fim mandri", a comentat Radoi.
Radoi a subliniat ca sezonul nu poate fi considerat inca ratat, insa a apreciat ca ratarea calificarii in cupele europene ar fi un dezastru. "Mai sunt opt etape, dar nu vedeti ca nu reusim sa castigam? Noi am ratat, noi am fost batuti, noi suntem de vina. Noi jucam, nu joaca nimeni altcineva in locul nostru. Dintr-odata nu mai putem. Ratarea cupelor europene ar fi un dezastru, o mare dezamagire. In acest moment sezonul nu este ratat, mai putem prinde locul doi", a conchis capitanul stelist.

SCHIMBARI
"A fost o crunta dezamagire, nu am crezut niciodata ca o sa traiesc asemenea clipe la Steaua. Este greu de explicat cum niste jucatori, in doua saptamani, sa aiba o asemenea metamorfoza, de la o victorie neasteptata in Giulesti la o prestatie lamentabila. Vinovatii principali suntem noi, pentru ca ne-am purtat mereu cu manusi, iar vinovatul principal sunt eu, pentru ca am gasit explicatii chiar si cand nu trebuia sa gasesc", a spus managerul stelist Mihai Stoica.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă