5.3 C
București
luni, 4 martie 2024
AcasăSpecialNeamţu, despre Ungureanu: Trebuie să demonstreze tot atâta maturitate câtă mi se...

Neamţu, despre Ungureanu: Trebuie să demonstreze tot atâta maturitate câtă mi se cere mie

Liderul Partidului Noua Republică, Mihail Neamţu, a declarat duminică, la Realitatea TV, că momentul fricţiunilor a fost depăşit în cadrul Alianţei România Dreaptă, însă a adăugat că Mihai Răzvan Ungureanu ar trebui să demonstreze tot atâta maturitate cât i se cere lui şi s-a declarat “fericit” că nu îl cunoaşte pe unul din liderii partidului lui Ungureanu, fostul ministru Ion Bazac, potrivit Realitatea.net.

“Cred că Mihai Răzvan Ungureanu, luat ca personalitate, evident bine conturată în spectrul dreptei, are calităţi remarcabile, am spus asta cu orice ocazie. În acelaşi timp, cred că domnia sa, din punct de vedere politic, trebuie să demonstreze tot atâta maturitate cât mi se cere mie, sau cât e cerută din partea altora”, a comentat Neamţu.

Solicitat să comenteze incompatibilitatea sa cu politicieni precum Ion Bazac (fost PSD), sau Dănuţ Liga (fost PDL), care au intrat in Partidul Forţa Civică, Neamţu a susţinut că, dincolo de un conflict personal pe care nu ţine să îl aibă, “e vorba de filosofie”. “Mă întreb cum un fost ministru al Sănătăţii va fi de acord cu filosofia Noii Republici în sistemul sanitar, care impune reguli stricte de distribuire a banului public. Din fericire, nu a trebuit să-l cunosc pe Ion Bazac până acum”, a declarat Neamţu.

El a subliniat însă că a fost depşit momentul fricţiunilor şi că “oameni maturi au inteles că milioane de cetăţeni aşteaptă o alternativă” la USL.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă