20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialNatiune, nu fi trista, interesele subzista

Natiune, nu fi trista, interesele subzista

La Alba, Alianta nu mai exista, daca ar fi sa ne luam dupa declaratiile liderului PNL, ministrul Apararii, Teodor Atanasiu. Colaborarea a incetat oficial. Se pare, insa, ca lucrurile stau cu totul altfel in realitate. Contrar declaratiilor din presa, safii se inteleg de minune.
De exemplu ieri, presedintele PD si primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, l-a sunat pe Tase. „Ce faci, Teo, maine, vii la Alba? Iti fac program? Bine, atunci ma suni tu. Pe la trei? Te astept la o cafea acolo si pe la cinci merem impreuna la treaba aia cu rromii…”, a sonorizat Mircea in urechea ministrului, dar si in timpanele serviciilor cu atributii in domeniul ascultatului la ce vorbesc altii.
Ca sa intelegeti si dv. (cititorii), si baietii de la butoane (ascultatorii), „treaba cu rromii” e un festival tiganesc, programat pentru aceasta dupa-amiaza la Alba Iulia. Ideea e ca, desi spun public ca nu se inteleg, in culise liderii se au cat de cat bine. Noi preferam situatia de dinainte de Marea Cearta, cand pretindeau ca se inteleg, dar isi dadeau la coaste cu orice prilej.
Relatiile lor bune se oglindesc si in administratia locala. Cand nimeni nu ar mai fi crezut, nici macar fanii inraiti ai fuziunii dintre PNL si PD, sefii de la Consiliul Judetean au chemat la o intalnire toti primarii Aliantei „D.A.”. Nu si pe cei (inca) ai PSD. Cica sa stranga randurile. Asta da administratie cu ratie!

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă