25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialNastase: Drumurile acestea sunt niste drumuri absolut impracticabile (VIDEO)

Nastase: Drumurile acestea sunt niste drumuri absolut impracticabile (VIDEO)

Adrian Nastase a vizitat astazi Autostrada Transilvania intr-o vizita neoficiala. Fostului premier nu i s-a permis accesul pe santier astfel ca a urmarit lucrarile de pe marginea drumului european 60, informeaza Realitatea TV.

"Drumurile acestea sunt niste drumuri absolut impracticabile", a declarat Adrian Nastase, prezent astazi in apropierea santierului de pe Autostrada Transilvania. Nastase considera ca Romania este izolata de restul Europei din cauza lipsei drumurilor.

Adrian Nastase a dat exemplul lucrarilor de extindere a Aeroportului din Cluj Napoca, realizate in perioada de guvernare PSD, salutand acest lucru. "Astea sunt lucruri bune, sunt lucruri care pana la urma ii ajuta pe oameni", a conchis Adrian Nastase.

"In pretul lucrarii intra si pretul care se plateste pentru exproprierea terenurilor. Cat era valoarea terenurilor la nivelul la care s-a incheiat contractul si ce a insemnat intarzierea de 2 ani de zile. S-au dublat preturile", i-a transmis Nastase lui Radu Berceanu prin intermediul presei.

Nastase a afirmat ca tergiversarile lucrarilor la Autostrada Transilvania, prin faptul ca terenurile nu s-au cumparat la vremea respectiva si la preturile mici de atunci au dus la situatia actuala a acestei autostrazi. "Din razbunare polititca, numai ca era un proiect pornit de guvernul PSD au dorit sa-l blocheze. Iata cei care sufera sunt romanii care, eventual vor avea 42 de km pe autostrada Bechtel, fata de albanezi care au deja 62 km."

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă