19.1 C
București
duminică, 21 aprilie 2024

Muzee

– Muzeul National de Istorie Naturala “Grigore Antipa” este inchis in zilele de 31 decembrie si 1 ianuarie. In restul zilelor, programul de vizitare este cuprins intre orele 10.00-18.00. Ultimele intrari sunt permise pana la ora 17.00.
– Muzeul National al Satului “Dimitrie Gusti” este inchis in zilele de 1 si 2 ianuarie. In restul zilelor, programul de vizitare este: 9.00-17.00.
– Gradina Zoologica Baneasa are portile zilnic deschise, chiar si de Sarbatori intre orele 9.00 si 17.00. Mamiferele prezinta in aceasta parte a anului cea mai frumoasa infatisare. Tigrii siberieni, ursii, lupii, vulpile, pisicile salbatice, insa chiar si erbivore precum lamele sau caprele ibex isi prezinta acum blana sau cojocul in toata splendoarea.
– Muzeul National de Arta al Romaniei (Calea Victoriei 49-53) este inchis doar pe 1 ianuarie. In restul intervalului este deschis, ca de obicei, incepand de miercuri, intre orele 10 si 18.
– Muzeul National Cotroceni (Bd. Geniului nr. 1) este inchis in zilele de 1 si 2 ianuarie. In restul intervalului este deschis, ca de obicei, incepand de marti, intre orele 9.30 si 16.
– Muzeul National de Istorie al Romaniei (Calea Victoriei nr. 120) este inchis pe 1 ianuarie, putand fi vizitat in celelalte zile, cu exceptia zilei de luni, intre orele 9 si 16.30.
– Muzeul Municipiului Bucuresti (Palatul Sutu din Bd. I.C. Bratianu nr. 2) este inchis pe 1, 2 ianuarie. In restul intervalului poate fi vizitat, cu incepere de marti, intre orele 10-18.
– Muzeul Literaturii Romane (Bd. Dacia nr. 12) este in vacanta pana pe 4 ianuarie.

Cele mai citite

Max Verstappen, de neoprit! Olandezul s-a impus în Marele Premiu al Chinei

Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull) a câştigat Marele Premiu al Chinei, desfășurat duminică la Shanghai, a cincea etapă a Campionatului mondial de Formula...

Jurnalismul european reflectă provocările societății contemporane: Abuzuri, Traume și Sănătate Mentală

În cadrul celei de-a 12-a ediții a European Press Prize, 25 de povești din cinci categorii au fost nominalizate, din care mai mult de...

Nici în 2024 nu vor fi taxe noi, promite Ciucă

Nicolae Ciucă, președintele Senatului și președinte al PNL, promite că, în anul 2024, în România nu vor fi "taxe noi". "Cota unică este foarte atractivă...
Ultima oră
Pe aceeași temă