19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialMutu şi Tamaş, pedepsiţi de Piţurcă: nu joacă în meciul cu San...

Mutu şi Tamaş, pedepsiţi de Piţurcă: nu joacă în meciul cu San Marino

Ştirile că Adrian Mutu şi Gabriel Tamaş l-au supărat pe selecţionerul Victor Piţurcă pentru că nu au respectat programul impus de acesta – fiind bănuiţi că au consumat alcool – se confirmă. Într-o intervenţie la GSP TV, Mutu a recunoscut că el cu şi Tamaş au fost pedepsiţi de Piţurcă şi a precizat că acceptă decizia antrenorului.

”Am vorbit cu domnul Piţurcă, dar nu foarte multe. Ne-a spus că n-am respectat programul că şi de asta nu jucăm. N-am fost daţi afară de la echipa naţională, am fost anunţaţi că nu jucăm cu San Marino. Noi am mai păţit-o cu nea Piţi. Ce credeţi că am făcut? Că am băut? Întrebaţi-l pe nea Piţi. A fost vorba de o întîrziere, iar lui nu-i convine să nu-i respectăm programul şi are dreptate. Ne-am gîndit că fiind un meci foarte uşor o să fie mai relaxat, dar am greşit”, a afirmat Adrian Mutu.

Jucătorul Cesenei a negat însă că ar fi consumat alcool: ”Cine mă cunoaşte ştie cît beau eu. Nu s-a pus problema să consumăm alcool, nici eu, nici Gabi n-am băut nimic”.

FRF nu comentează

Oficialii FRF nu au confirmat sau comentat cele prezentate de gsp.ro. Ofiţerul de presă, Paul Zaharia, i-a anunţat pe jurnaliştii aflaţi la Rimini că dacă FRF nu va trimite un comunicat de presă legat de informaţiile apărute pînă la ora meciului, atunci selecţionerul va vorbi despre acest lucru la conferinţa de presă de după joc.

Mutu şi Tamaş nu sunt nici pe departe la prima abatere de acest gen.

Scandalagii

În 2006, în urma turneului din Statele Unite, Adrian Mutu a fost exclus din lot de acelaşi Victor Piţurcă. Mutu ar fi petrecut chiar în timpul cantonamentului, în mai multe seri la rînd, în timp ce restul colegilor convocaţi erau demult la somn. Mutu ar fi chefuit pînă în zori în compania unor femei, într-o atmosferă bahică şi nori de fum, conform gsp.ro

Anul acesta, Gabi Tamaş a ratat turneul naţionalei din America de Sud din cauza unei beţii la care s-ar fi întins până dimineaţă. Victor Piţurcă a anunţat că la o a doua abatere îl va exclude definitiv pe fundaş din lotul naţionalei.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă