5.6 C
București
marți, 27 februarie 2024
AcasăSpecial"Musca spaniolă", o farsă isterică care acţionează ca un drog asupra spectatorilor,...

“Musca spaniolă”, o farsă isterică care acţionează ca un drog asupra spectatorilor, la Teatrul Mic

 "Musca spaniolă", de Franz Arnold și Ernst Bach, în regia lui Andrei Munteanu, o farsă isterică a cărei intrigă amuzantă are calitatea de a acționa ca un drog plăcut asupra spectatorilor, se va juca în premieră, miercuri şi joi, de la ora 19.00, la Teatrul Mic din Bucureşti.

"Musca spaniolă" este un spectacol al Teatrului Evreiesc de Stat din Bucureşti, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

"Ce se poate întâmpla atunci când distinşii reprezentanţi ai elitei unui oraș se confruntă, 25 de ani mai târziu, cu consecinţele aventurilor din tinerețe, comise împreună cu «musca spaniolă», frumoasa şi seducătoarea dansatoare de flamenco?" Răspunsul la această întrebare îl pot afla spectatorii care renunţă la prejudecăţi şi merg să savureze "o comedie plină de coride, sarabande, mascarade groteşti şi… muştar, care provoacă sughiţuri de plăcere, dincolo de cele mai onorabile aparenţe ale decenţei", informează sursa citată.

"Musca spaniolă" este o farsă isterică a cărei intrigă amuzantă are calitatea de a acționa ca un drog plăcut asupra spectatorilor. La fel ca afrodisiacul, îi aduce în transă, îi farmecă la fiecare răsturnare de situaţie şi-i încântă prin replicile spirituale şi bufoneriile pe care personajele – păpuşi burgheze obsedate doar de bani şi sex – și le joacă reciproc.

Regia artistică a spectacolului este semnată de Andrei Munteanu, de decor s-a ocupat Puiu Antemir, iar costumele poartă semnătura Ancăi Lazăr.

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii Mihai Ciucă, Roxana Guttman, Iolanda Covaci, Cornel Ciupercescu, Anka Levana, Nicolae Botezatu, Marius Călugăriţa, Mircea Dragoman, Rudy Rosenfeld, Maia Morgenstern, Lucia Maier, Mihai Prejban şi Dorina Păunescu.

Cele mai citite

S-a descoperit ascunzătoarea lui Big Brother de la Bruxelles!

Cititorii noștri sunt deja familiarizați cu ceea ce înțelegem noi prin sintagma “statul de drepți,” un antonim al statului de drept - ființând ca...

Diana Șoșoacă a primit un plic cu o ”substanță granulară” la Senat

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost implicată într-un incident tensionat la Senat, întrucât a primit, în data de 26 februarie 2024, un plic la...

ONU avertizează că asistența umanitară în Gaza se va încheia în cazul unei ofensive la Rafah

Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a avertizat luni că programele de asistenţă umanitară din Fâşia Gaza se vor încheia în cazul unei ofensive...
Ultima oră
Pe aceeași temă