15.6 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăSpecialMureş: 22 persoane suspectate de infracţiuni economice, ridicate în urma unor descinderi

Mureş: 22 persoane suspectate de infracţiuni economice, ridicate în urma unor descinderi

Poliţiştii mureşeni au ridicat, joi dimineaţă, 22 de persoane suspectate de infracţiuni economice, printre care şi reprezentanţi ai Registrului Auto Român, în urma unor descinderi la mai multe locuinţe şi firme de leasing, acestea fiind duse la audieri la DIICOT Târgu Mureş.

 

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Române, preluat de Mediafax, descinderile au avut loc joi dimineaţă, la 20 de locuinţe şi sedii de societăţi comerciale aparţinând unui grup infracţional organizat, specializat în săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune în dauna unor societăţi comerciale de leasing.

În urma descinderilor au fost ridicate 22 de persoane, care urmează să fie audiate de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Târgu Mureş.

Cei 22 de membri ai grupării, din care fac parte şi reprezentanţi ai RAR Târgu Mureş, sunt cercetaţi pentru constituire de grup infracţional organizat, evaziune fiscală, înşelăciune şi spălare de bani.

Acţiunea de prindere a membrilor grupării a fost organizată de ofiţerii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureş, sub coordonarea procurorilor DIICOT – Serviciul Teritorial, cu sprijinul ofiţerilor DGIPI, împreună cu poliţişti din IPJ Mureş.

Cele mai citite

VIDEO Sebastian Burduja lansează un cântec împotriva lui Nicușor Dan: “Văd ruine când scot capul pe geam și Bucureștiul cum se spală în lighean”

Sebastian Burduja, candidatul PNL la funcția de primar general al Capitalei, a plasat pe internet un cântec care-l critică pe actualul primar general, Nicușor...

Motocoasele electrice: Soluția ideală pentru întreținerea grădinii tale

Motocoasele electrice și trimmerele sunt instrumente esențiale pentru întreținerea eficientă a grădinilor și a spațiilor verzi. Acestea sunt concepute pentru a oferi o soluție...

Ciolacu anunță că se modifică plafonul de la care se impozitează pensiile

Premierul Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD, a declarat, luni, că de la 1 septembrie, odată cu recalcularea pensiilor, se va modifica şi plafonul peste...
Ultima oră
Pe aceeași temă