13.2 C
București
marți, 5 martie 2024
AcasăSpecialMureş: 22 persoane suspectate de infracţiuni economice, ridicate în urma unor descinderi

Mureş: 22 persoane suspectate de infracţiuni economice, ridicate în urma unor descinderi

Poliţiştii mureşeni au ridicat, joi dimineaţă, 22 de persoane suspectate de infracţiuni economice, printre care şi reprezentanţi ai Registrului Auto Român, în urma unor descinderi la mai multe locuinţe şi firme de leasing, acestea fiind duse la audieri la DIICOT Târgu Mureş.

 

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Române, preluat de Mediafax, descinderile au avut loc joi dimineaţă, la 20 de locuinţe şi sedii de societăţi comerciale aparţinând unui grup infracţional organizat, specializat în săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune în dauna unor societăţi comerciale de leasing.

În urma descinderilor au fost ridicate 22 de persoane, care urmează să fie audiate de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Târgu Mureş.

Cei 22 de membri ai grupării, din care fac parte şi reprezentanţi ai RAR Târgu Mureş, sunt cercetaţi pentru constituire de grup infracţional organizat, evaziune fiscală, înşelăciune şi spălare de bani.

Acţiunea de prindere a membrilor grupării a fost organizată de ofiţerii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureş, sub coordonarea procurorilor DIICOT – Serviciul Teritorial, cu sprijinul ofiţerilor DGIPI, împreună cu poliţişti din IPJ Mureş.

Cele mai citite

“Super Tuesday” în campania electorală din SUA. Cetățeni din 16 state își vor alege candidatul

Ziua de marți, 5 martie 2024, este supranumită în SUA "Super Tuesday", întrucât în peste o treime din teritoriul Statelor Unite se vor alege...

Fermierii români renunță să mai folosească îngrășăminte, Faliment sigur

În România, devine tot mai greu pentru fermierii mici să facă agricultură, iar o mare parte dintre ei se îndreaptă către faliment, dacă...

Ministrul austriac de Interne ignoră tema aderării României la spațiul Schengen terestru

Ministrul austriac de Interne, Gerhard Karner, a evitat să indice un orizont de timp în care Viena şi-ar ridica veto-ul în privinţa aderării României...
Ultima oră
Pe aceeași temă