12.7 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSpecialMubarak are un ritm cardiac neregulat şi îşi pierde cunoştinţa

Mubarak are un ritm cardiac neregulat şi îşi pierde cunoştinţa

Hosni Mubarak, în vârstă de 83 de ani, are un ritm cardiac neregulat şi îşi pierde, uneori, cunoştinţa, potrivit Mediafax.

Starea de sănătate a fostului preşedinte Hosni Mubarak este stabilă, dar are un ritm cardiac neregulat. Uneori, îşi pierde cunoştinţa şi prezintă o lipsă de concentrare“, a anunţat agenţia, citând o sursă medicală.

Mubarak a fost îndepărtat de la putere la 11 februarie, sub presiunea unei mişcări populare de protest, iar la 3 august se va deschide un proces împotriva sa. El este acuzat de corupţie, dar şi de uciderea manifestanţilor, în cadrul unei revolte în care au fost ucise aproape 850 de persoane, în ianuarie-februarie.

Duminică, avocatul său a dat asigurări că fostul preşedinte se află în comă, dar informaţia a fost dezminţită de spitalul unde primeşte îngrijiri din aprilie, precum şi de Ministerul Sănătăţii.

Informaţiile despre sănătatea lui Mubarak sunt rare şi, uneori, confuze, ca în perioada în care era preşedinte, când acest subiect era considerat tabu.

În iunie, avocatul său a declarat că acesta suferă de un cancer la stomac, dar Ministerul Sănătăţii a afirmat că nu dispune de informaţii în acest sens.

Cele mai citite

Masa de Paște, mai scumpă, chiar cu plafonarea alimentelor de bază

Bugetul alocat cumpărăturilor pentru masa de Paște de anul acesta poate depăși suma de 1.000 de lei, față de anul trecut când vorbeam despre suma...

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...

SAMEDAY anunță intenția de preluare a companiei de curierat Sprinter din Ungaria

Ca parte a strategiei de extindere a infrastructurii de livrare din regiune, SAMEDAY, compania care a introdus livrarea în easybox în piața din România,...
Ultima oră
Pe aceeași temă