13.8 C
București
marți, 27 februarie 2024
AcasăSpecialMouse modificat dupa necesitatile gamerilor

Mouse modificat dupa necesitatile gamerilor

Gamerii au acum posibilitatea de a ajusta aproape orice parte a mouse-ului pentru a obtine o performanta cat mai mare. De la ajustarea greutatii acestuia pana la memorarea setarilor personalizate ale fiecarui jucator, Logitech G9 Laser Mouse le poate oferi varianta castigatoare fie ca joaca singuri un shooter, fie un joc multiplayer.
"Asemenea atletilor profesionisti, jucatorii de PC au nevoie de echipamente croite pentru  corpul lor si pentru stilul lor individual de joc, a aratat Rory Dooley, vicepresedinte Logitech. Jucatorii ne transmit in permanenta cum prefera sa utilizeze echipamentul pentru o performanta optima.
Am adaptat aceste cerinte si astfel aproape orice caracteristica a mouse-ului laser G9 poate fi adaptata nevoilor personale, permitandu-le acestora sa-l seteze exact asa cum vor."
Logitech G9 dispune de o multitudine de functii care se pot schimba, incluzand doua moduri de apucare intersanjabile: Wide-Load si Precision. Conceput sa ofere confort chiar si in cele mai lungi sesiuni de joc, modul de apucare Wide-Load ofera o senzatie usoara, de satin, in timp ce modul Precision asigura un control mai mare al degetelor si o manevrabilitate sporita pentru orice gen de palma. Dar mai neobisnuit este faptul ca pentru asigurarea unui confort sporit mouse-ul permite stabilirea greutatii si impartirea ei.
Practic, acest sistem inovativ de schimbare a greutatii le permite jucatorilor sa aleaga din sute de setari de greutate prin adaugarea a patru greutati in interiorul mouse-ului. Greutatea poate fi ajustata cu maximum de 28 de grame si, in total, jucatorii pot alege din opt greutati aditionale.
In plus, folosind noul software Logitech SetPoint versiunea 5.0, jucatorii pot crea un numar de profiluri pentru mouse-ul lor cu care vor putea sa joace fara griji "in deplasare".

Cu alte cuvinte, cu memoria integrata a mouse-ului, jucatorii se vor putea juca oriunde cu setarile personalizate, deoarece nu mai este necesara instalarea software-ului SetPoint pe dispozitivul de joc de fiecare data cand un jucator foloseste alt calculator. De asemenea, mouse-ul poate identifica automat profilul de joc salvat.
Mouse-ul mai dispune de rotita de scroll MicroGear Precision, pe care Logitech a introdus-o anul trecut la mouse-ul cu laser fara fir Logitech MX Revolution. Folosind un mecanism de control, jucatorii pot alege intre a face scroll clic dupa clic, metoda care este perfecta pentru selectarea armelor intr-un joc, sau un scroll ultrarapid care aproape ca nu opune rezistenta.
Pentru inca si mai multa personalizare, jucatorii pot folosi mouse-ul G9 impreuna cu noua tastatura upgradata Logitech G15 Gaming Keyboard.
Aceasta beneficiaza de suport din partea celor mai populare jocuri, precum World of Warcraft, Battlefield 2142, Quake Wars, si dispune de un ecran LCD luminat, de 163 x 43 pixeli, care le ofera gamerilor informatii importante din joc.

Cele mai citite

Piața muncii din România, între îmbătrânirea populației active,lipsa investițiilor în dezvoltare de forță de muncă competitivă și exod

România se confruntă cu multiple provocări de ordin demografic, care vor impacta major piața muncii în următorii 10 ani: populația țării îmbătrânește, tinerii activi...

Continuă protestul taximetriștilor în Capitală

Protestul taximetriştilor membri ai Asociaţiei Naţionale a Patronatului Operatorilor de Transport în Regim de Taxi (ANPOTRT) continuă astăzi, în Piaţa Constituţiei, fiind aşteptată participarea...

Palestina: Mahmoud Abbas a acceptat demisia guvernului lui Mohammed Shtayyeh

Preşedintele Autorităţii Palestiniene, Mahmoud Abbas, a acceptat luni demisia guvernului premierului Mohammed Shtayyeh, a anunţat preşedinţia într-un comunicat, relatează AFP, preluat de agerpres.ro. "Preşedintele a...
Ultima oră
Pe aceeași temă