11.2 C
București
miercuri, 21 februarie 2024
AcasăSpecialMoţiunea simplă a PNL pe tema fondurilor europene, respinsă

Moţiunea simplă a PNL pe tema fondurilor europene, respinsă

Moţiunea simplă a PNL pe tema fondurilor europene a fost respinsă, miercuri, de Camera Deputaţilor, cu 184 de voturi “împotrivă”, 96 “pentru” şi 21 de abţineri, transmite Mediafax.

Moţiunea simplă a PNL, intitulată “Fondurile europene în guvernarea PSD – între Făt Frmos şi Fata Morgana”, îi cerea ministrului fondurilor europene să răspundă la “problemele” legate de absorbţia fondurilor europene, arătând că România este pe ultimul loc în privinţa ratei de absorbţie.

Ministrul fondurilor europene, Eugen Teodorovici, a declarat, la dezbaterea moţiunii simple a PNL, că este de acord cu faptul că fondurile europene se află între Făt Frumos şi Fata Morgana, adică între guvernarea PSD şi programul de guvernare PNL pe 2015.

Teodorovici a răspuns astfel la moţiunea simplă a PNL intitulată “Fondurile europene în guvernarea PSD – între Făt Frmos şi Fata Morgana”, arătând că textul moţiunii este “un simplu pretext de vizibilitate politică”.

“Sunt de acord cu această poveste, desigur fondurile europene se află între Făt Frumos şi Fata Morgana, adică între guvernarea PSD şi planul de guvernare PNL pe 2015”, a afirmat Teodorovici. 

Cele mai citite

Sondaj Avangarde: 53% dintre români – de acord ca alegerile europarlamentare să fie comasate cu localele

Peste jumătate dintre români - 53% - se declară de acord ca alegerile europarlamentare să fie comasate cu alegerile locale, potrivit unei cercetări sociologice...

Ghiță Ciobanu speră la un ajutor pentru lână de 2 euro pe cap de oaie

Crescătorii de ovine tot mai speră să primească subvenția pentru lână, promisă aproape în fiecare an de oficialii de la Agricultură, dar care...

Probleme mari pentru combinatul siderurgic de la Galați

Combinatul siderurgic Liberty de la Galați are o situație din ce în ce mai dureroasă: datorii de peste 2 miliarde de lei, pierderi de...
Ultima oră
Pe aceeași temă