22.6 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialMoţiunea simplă a PNL pe tema fondurilor europene, respinsă

Moţiunea simplă a PNL pe tema fondurilor europene, respinsă

Moţiunea simplă a PNL pe tema fondurilor europene a fost respinsă, miercuri, de Camera Deputaţilor, cu 184 de voturi “împotrivă”, 96 “pentru” şi 21 de abţineri, transmite Mediafax.

Moţiunea simplă a PNL, intitulată “Fondurile europene în guvernarea PSD – între Făt Frmos şi Fata Morgana”, îi cerea ministrului fondurilor europene să răspundă la “problemele” legate de absorbţia fondurilor europene, arătând că România este pe ultimul loc în privinţa ratei de absorbţie.

Ministrul fondurilor europene, Eugen Teodorovici, a declarat, la dezbaterea moţiunii simple a PNL, că este de acord cu faptul că fondurile europene se află între Făt Frumos şi Fata Morgana, adică între guvernarea PSD şi programul de guvernare PNL pe 2015.

Teodorovici a răspuns astfel la moţiunea simplă a PNL intitulată “Fondurile europene în guvernarea PSD – între Făt Frmos şi Fata Morgana”, arătând că textul moţiunii este “un simplu pretext de vizibilitate politică”.

“Sunt de acord cu această poveste, desigur fondurile europene se află între Făt Frumos şi Fata Morgana, adică între guvernarea PSD şi planul de guvernare PNL pe 2015”, a afirmat Teodorovici. 

Cele mai citite

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...

O casă din Sectorul 2 al Capitalei a luat foc

Un incendiu de proporții, însoțit de degajări mari de fum, a izbucnit luni la o casă situată pe Strada Călușei din Sectorul 2 al...

ANAF va avea un compartiment de Evidență Operativă

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) și-a înființat un compartiment de Evidență Operativă, anunță un articol publicat pe site-ul termene.ro. Noul departament al ANAF va...
Ultima oră
Pe aceeași temă