16.2 C
București
miercuri, 9 octombrie 2024
AcasăSpecialMotiunea "Agricultura", suspendata din lipsa de cvorum

Motiunea „Agricultura”, suspendata din lipsa de cvorum

Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a anuntat, marti, de la tribuna salii de plen, dupa terminarea dezbaterilor asupra motiunii simple pe agricultura initiata de PSD, ca PNL paraseste sala pentru ca nu exista cvorum, relateaza Rompres. In consecinta, presedintele de sedinta, deputatul PSD Eugen Nicolicea, a decis ca votul asupra motiunii sa fie amanat pentru plenul de joi al Camerei Deputatilor.
Dupa anuntul facut de Bogdan Olteanu, deputatul PD Valeriu Tabara l-a apostrofat, de la tribuna, spunand ca este inadmisibil sa le faca semn liberalilor sa paraseasca sala.
'Este inexplicabil, domnule presedinte al Camerei Deputatilor, sa faceti semnul plecarii din sala si se adauga la multe gafe voite in sensul de a incalca Regulamentul. Nu cred ca este corect', a spus Tabara.
In replica, Olteanu a precizat ca nu tine sa dea exemple din precedentele plecari ale grupului PD din sala, pentru ca respecta dreptul fiecarui grup de a-si exprima actiunea asa cum gandeste.

Remes, ca la scoala

Ministrul Agriculturii, Decebal Traian Remes, a declarat, dupa suspendarea sedintei de plen consacrate dezbaterii motiunii PSD pe agricultura, ca se simte ca un elev de scoala.
'Ma simt ca elevul la scoala. Ieri nu am fost ascultat, astazi am stiut lectia, dar nu mi-au dat nota. Ma asteptam la un 10 cu steluta. Eu nu ma pot duce acum sa beau un pahar de bere linistit, de ziua mea, raman in continuare sub tensiune', a afirmat Remes.
Ministrul Agriculturii a apreciat ca nu il priveste faptul ca motiunea ar putea sa treaca daca se iau in calcul voturile PSD, PD si PRM.
'Au fost criticati altii, nu eu. Ba m-au laudat pe alocuri (n.r. – deputatii) ca imi venea sa plang', a mentionat Decebal Traian Remes.

Cele mai citite

Horoscop 9 octombrie 2024. Momentul perfect pentru berbeci ca să-și ajusteze planurile

Horoscop 9 octombrie. Bine ați venit în universul fascinant al horoscopului, unde stelele și planetele își unesc forțele pentru a ne oferi o privire...

Horoscop 9 octombrie 2024. Momentul perfect pentru berbeci ca să-și ajusteze planurile

Horoscop 9 octombrie. Bine ați venit în universul fascinant al horoscopului, unde stelele și planetele își unesc forțele pentru a ne oferi o privire...

Nicolae Ciucă îi dă replica Elenei Lasconi: Nu dau curs unor demersuri politicianiste și neserioase

Nicolae Ciucă a anunțat într-un clip publicat pe Facebook că îi invită pe Elena Lasconi și pe reprezentanții USR, la sediul PNL, „pentru a...
Ultima oră
Pe aceeași temă