12.4 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăSpecialMos Craciun vine cu sania trasa de reni

Mos Craciun vine cu sania trasa de reni

» Primaria Capitalei va organiza petrecerea de Revelion in Piata Universitatii, programul urmand sa fie definitivat in zilele urmatoare.

Sarbatorile de iarna vor incepe
in Capitala pe 1 Decembrie, la Piata Unirii, cand vor fi aprinse luminile festive de pe strazile principale si din bradul cel mai inalt din Europa. O fetita, castigatoare a unui concurs de desene, va apasa pe butonul care va aprinde beculetele din intreg orasul. De la 15 decembrie, se va deschide Targul de Craciun tot la Piata Unirii, unde vor fi amplasate 20 de casute de unde se vor cumpara produse specifice sarbatorilor de iarna. Tot la Piata Unirii va fi amenajat un patinoar in aer liber mai mare decat cel de anul trecut si care va avea o suprafata de 1500 de metri patrati. Un alt patinoar in aer liber, cel mai mare de acest fel din Europa, va fi amenajat pe lacul din Parcul Cismigiu. Pe perioada vacantei de iarna, copiii vor putea patina gratuit in Cismigiu.
De Ziua Nationala, bucurestenii sunt invitati in Piata Universitatii la un concert de muzica populara sustinut de artisti recunoscuti: Veta Biris, Nicolae Furdui Iancu etc. si ansambluri din cele trei provincii romanesti: Moldova, Tara Romaneasca si Transilvania.

8.00 la multi ani!
De Sf. Andrei, circa 600.000 de romani isi serbeaza onomastica. Din totalul romanilor care poarta numele de Andrei/Andreea si derivatele acestora, aproximativ 280.000 sunt barbati si 290.000 sunt femei.

18.00 festivalul filmului francez
"Occident" de Cristian Mungiu la Cinema "Elvira Popescu", "La Californie" de Jacques Fieschi la Cinema Europa, "Clean" si "L’Enfant de l’hiver" de Olivier Assayas la Cityplex.

20.30 festivalul filmului francez
"4 luni, 3 saptamani si 2 zile" de Cristian Mungiu la Cinema "Elvira Popescu", "U" de Serge Elissade la Cinema Europa, "Les Temoins" de André Techiné si "Une nouvelle vie" de Olivier Assayas la Cityplex.

Cele mai citite

După Transnistria, alt pericol în Republica Moldova: Autonomia Găgăuză, cu 98% la sută din locuitori pro-Rusia

În contextul în care pe 28 februarie autoritățile de la Tiraspol ar urma să ceară anexarea Transnistriei la Rusia, este posibil ca Putin...

După Transnistria, alt pericol în Republica Moldova: Autonomia Găgăuză, cu 98% la sută din locuitori pro-Rusia

În contextul în care pe 28 februarie autoritățile de la Tiraspol ar urma să ceară anexarea Transnistriei la Rusia, este posibil ca Putin...
Ultima oră
Pe aceeași temă