20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialMonica Anghel va deveni mama la toamna

Monica Anghel va deveni mama la toamna

Cantareata Monica Anghel a facut publica marea veste chiar in cadrul rubricii "Camera Secretelor", unde a spus ca in luna septembrie va veni pe lume primul ei copil. Monica Anghel prezinta, impreuna cu Bogdan Miu, emisiunea "Desteptarea" la Europa FM.

In momentul in care Bogdan Miu a intrebat-o despre viata ei sentimentala, Monica a povestit ca are o relatie de un an de zile. Bogdan a intrebat-o apoi daca isi doreste un copil, fiind si el luat prin surprindere de declaratia Monicai care a dezvaluit in direct:

"Imi doresc foarte mult un copil, mai mult decat atat, sunt insarcinata! Este pentru prima data cand raman insarcinata si daca lucrurile decurg bine, voi fi mamica prin septembrie-octombrie. Nu am facut niciun tratament pentru a ramane insarcinata, pur si simplu, s-a intamplat. Sunt foarte fericita si imi doresc foarte mult acest copil".

Cantareata, care in aceasta vara implineste 39 de ani, traieste de mai bine de un an o frumoasa poveste de dragoste cu un ofiter SPP, care asigura paza oamenilor politici. Din cauza profesiei acestuia, artista nu s-a afisat niciodata la petrecerile mondene alaturi de viitorul tata al copilului ei.

Monica a fost casatorita timp de 11 ani cu medicul Andrei Carandino, despre care a spus ca este un om mai putin vesel, fara simtul umorului, foarte tacut si interiorizat.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă