17.6 C
București
duminică, 8 septembrie 2024
AcasăSpecialMonica Anghel va deveni mama la toamna

Monica Anghel va deveni mama la toamna

Cantareata Monica Anghel a facut publica marea veste chiar in cadrul rubricii "Camera Secretelor", unde a spus ca in luna septembrie va veni pe lume primul ei copil. Monica Anghel prezinta, impreuna cu Bogdan Miu, emisiunea "Desteptarea" la Europa FM.

In momentul in care Bogdan Miu a intrebat-o despre viata ei sentimentala, Monica a povestit ca are o relatie de un an de zile. Bogdan a intrebat-o apoi daca isi doreste un copil, fiind si el luat prin surprindere de declaratia Monicai care a dezvaluit in direct:

"Imi doresc foarte mult un copil, mai mult decat atat, sunt insarcinata! Este pentru prima data cand raman insarcinata si daca lucrurile decurg bine, voi fi mamica prin septembrie-octombrie. Nu am facut niciun tratament pentru a ramane insarcinata, pur si simplu, s-a intamplat. Sunt foarte fericita si imi doresc foarte mult acest copil".

Cantareata, care in aceasta vara implineste 39 de ani, traieste de mai bine de un an o frumoasa poveste de dragoste cu un ofiter SPP, care asigura paza oamenilor politici. Din cauza profesiei acestuia, artista nu s-a afisat niciodata la petrecerile mondene alaturi de viitorul tata al copilului ei.

Monica a fost casatorita timp de 11 ani cu medicul Andrei Carandino, despre care a spus ca este un om mai putin vesel, fara simtul umorului, foarte tacut si interiorizat.

Cele mai citite

Adeverințe falsificate pentru a scăpa de absențele de la școală. Doi tineri au fost reținuți

Doi tineri din Pitești au fost reținuți sub acuzația de falsificare și utilizare de adeverințe medicale false, în urma unei percheziții domiciliare. Aceștia sunt...

Nicolae Ciucă își lansează cartea „În slujba țării”. „O să mă vedeți așa cum sunt“

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, își va lansa duminică, la ora 14:00, cartea intitulată „În slujba țării”, în localitate Cetate, din județul Dolj, aproape de...

Kelemen Hunor și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale. „România arată ca o casă de nebuni”

Kelemen Hunor, președintele UDMR, a acceptat, vineri, să candideze la alegerile prezidențiale din partea formațiunii sale politice. El a lansat critici dure la adresa...
Ultima oră
Pe aceeași temă