21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialMoldovenii vor sa opreasca din nou Steaua din lupta pentru titlu

Moldovenii vor sa opreasca din nou Steaua din lupta pentru titlu

» Steaua nu are amintiri frumoase de la Iasi, la ultima deplasare, in primele etape ale returului sezonului trecut, fiind invinsa cu 2-1, scor care a influentat apoi lupta pentru titlu.

Antrenorul echipei Poli Iasi, Ionut Popa, recunoaste ca este suporter al FC Steaua, dar isi doreste foarte mult sa-i invinga pe ros-albastri in meciul din etapa a III-a a Ligii I, asa cum a facut si in sezonul trecut. "Poate Interul vine dupa Radoi si observa un jucator de la Iasi. Speram sa nu mai pierdem puncte, eu cred ca jucatorii vor aborda meciul cu Steaua diferit, se vor mobiliza extraordinar. Ne dorim un rezultat bun, cine nu-si doreste sa bata Steaua, este cea mai galonata echipa din fotbalul romanesc. Vreau sa obtinem macar un egal. Eu sunt fan Steaua, dar asta nu inseamna ca nu-mi doresc sa o inving. Stelistii se vor mobiliza in meciul cu noi si apoi se vor gandi la Galata", a spus Popa.
Ca un "stimulent" pentru meciul de azi, presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a anuntat ca a luat decizia ca jucatorii pregatiti de Ionut Popa sa nu mai incaseze bani de la club pana in momentul in care echipa nu va iesi din zona retrogradarii. "Jucatorii nu au respectat ce le-a cerut antrenorul Ionut Popa in primele doua meciuri si am ajuns in situatia de a nu avea nici un punct dupa doua etape. Pana nu iesim din zona retrogradarii nu mai vad nici un ban de la noi. Ei ne-au adus in aceasta situatie si tot ei trebuie sa ne scoata la liman", a spus Boca.

La randul sau, presedintele FC Steaua, Valeriu Argaseala, a afirmat ca echipa ros-albastra nu se va ghida dupa primele doua meciuri ale echipei din Iasi in campionat, soldate cu doua infrangeri. "Meciul cu Iasi este unul foarte important. Ionut Popa a facut o echipa foarte fru-moasa la Poli Iasi. Steaua nu are amintiri foarte placute de la ultima deplasare de la Iasi, rezultatul din sezonul trecut nu ne-a adus multe bucurii. E clar ca Iasiul va juca mai bine decat in primele etape. Ionut Popa stie cum sa gestioneze starea de tensiune de la echipa, cauzata de rezultatele de pana acum. Cred ca o sa se mobilizeze altfel. Eu stiu ca sunt foarte montati si orice echipa ar proceda la fel. Vor trage de fiecare minut pentru a castiga cele trei puncte", a comentat Argaseala.
Partida Poli Iasi-Steaua, din etapa a III-a a Ligii I, va avea loc vineri, de la ora 20.00, pe Stadionul Emil Alexandrescu.

» Componentii echipei Steaua au efectuat joi seara, la Bucuresti, ultimul antrenament inaintea partidei cu Poli Iasi. Delegatia Stelei a plecat spre Iasi tot joi, cu un avion care era programat sa decoleze la ora 22.00 de pe Aeroportul International Henri Coanda. Ros-albastrii se vor caza la Hotelul Ramada, la Iasi nemaifiind programat nici un antrenament. Revenirea in Capitala va avea loc imediat dupa meci. Poli Iasi a pus in vanzare, incepand de ieri, biletele pentru meciul cu Steaua, preturile fiind de 15 lei la peluze si 30 de lei la tribune.

Bogdan Costea
Bogdan Costeahttp://bogdan-costea
Bogdan Costea, sef departament Sport
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă