21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialModificari de trasee pentru liniile 131 si 335

Modificari de trasee pentru liniile 131 si 335

Liniile RATB care functioneaza in zona Pietei Presei Libere vor avea traseele deviate incepand de luni din cauza unor lucrari de reabilitare. Autobuzele liniilor 131 si 335 vor circula pe traseele de baza intre „Piata Romana”, respectiv „Barajul Dunarii” si Piata Charles de Gaulle, apoi deviat in ambele sensuri prin Bd. Aviatorilor, Nicolae Caramfil, Bd. Aerogarii si Sos. Bucuresti-Ploiesti. Autobuzele liniilor 148, 261, 304, 443, 444, 446, 449, 449, 450, 451 si 476 vor functiona de la terminalul Piata Presei Libere prin Bd. Marasti, apoi deviat in ambele sensuri prin: Bd. Poligrafiei, Baiculesti, Straulesti, Bd. Ion Ionescu de la Brad, Sos. Bucuresti-Ploiesti, apoi pe traseele de baza.
Autobuzele liniei 205 vor circula pe traseul de baza, intre Gara de Nord si Piata Presei Libere, apoi deviat in ambele sensuri prin: Bd. Poligrafiei, Baiculesti, Straulesti, Bd. Ion Ionescu de la Brad pana la „Bioterra”. Autobuzele liniei 783 vor circula pe traseul de baza, intre „Piata Unirii” si Piata Charles de Gaulle, apoi deviat in ambele sensuri prin Bd. Aviatorilor, Nicolae Caramfil, Bd. Aerogarii, Sos. Bucuresti-Ploiesti, apoi pe traseul actual.

Se inchide circulatia intre Piata Presei Libere si Bd. Aerogarii

Circulatia rutiera este inchisa, incepand de ieri seara, intre Piata Presei Libere si Bd. Aerogarii din cauza realizarii lucrarilor de reabilitare a Podului CF Constanta de pe linia de cale ferata Bucuresti-Constanta. Interdictia va fi mentinuta timp de 10 zile, iar in aceasta perioada traficul rutier va fi deviat atat prin: Bd. Aviatorilor, Nicolae Caramfil si Bd. Aerogarii, cat si prin Bd. Poligrafiei, Pasajul Jiului, Baiculesti, Straulesti si Ion Ionescu de la Brad. Dirijarea traficului pe rutele ocolitoare se va realiza prin indicatoare rutiere specifice.
Pentru evitarea blocajelor in trafic, conducatorii auto au fost rugati sa respecte semnele de circulatie si sa-si adapteze din timp rutele de deplasare.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă