4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialMitrea: Hrebenciuc este toxic pentru Romania

Mitrea: Hrebenciuc este toxic pentru Romania

Senatorul PSD Miron Mitrrea declara, intr-un interviu, ca, daca vreodata va mai candida la o functie in partid, va fi cea de presedinte, ceea ce nu inseamna ca va face acest gest la urmatorul congres.

"Daca vreodata voi mai candida la vreo pozitie in partid, va fi la cea de presedinte. Vicepresedinte am tot fost, secretar general am fost. Asta nu inseamna ca o s-o fac la urmatorul congres", afirma Mitrea intr-un interviu acordat EVZ.

Referitor la declaratiile sale de dupa alegeri privind organizarea Congresului, el a spus ca a facut aceste afirmatii deoarece nu stia ca fusese scoasa din statut prevederea potrivit careia dupa fiecare ciclu de alegeri parlamentare se face un congres in care conducerea partidului, de la nivel local si national, isi depune mandatul si, in functie de optiuni, este aleasa sau nu.

"N-am stiut ca a fost schimbat statutul si ca nu mai exista aceasta prevedere. S-a zis: "Vrei congres sa-l dai jos pe Geoana". Nu, n-am spus asta", a spus Miron Mitrea.

El a refuzat sa raspunda unei intrebari referitoare la o eventuala intentie a sa de a-l da jos pe Geoana de la sefia PSD, precizand ca nu acesta este scopul vietii sale si ca are o problema cu "influenta nefasta pe care o are Hrebenciuc in partid".

Intrebat daca a mai vorbit cu Mircea Geoana de la incidentul cu "beregata", Mitrea a raspuns: "Ne-am vazut, dar nu am vorbit. Ce sa vorbim?".

Liderul PSD Mircea Geoana a declarat, duminica seara, intr-o emisiune televizata, referindu-se la o eventuala candidatura a lui Miron Mitrea la presedintia partidului, ca acesta nu are nicio functie in formatiunea social-democrata si prin urmare nu-l intereseaza, intreband "Cine e Mitrea?".

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă